İYİLİK HER ZAMAN HER YERDE

İHH İnsani Yardım Derneği Karacabey Temsilcisi Mustafa Sevinç, geçen bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi. 2020 yılında bağışçıların da destekleriyle birçok iyiliğe imza attıklarını belirten Sevinç, tek hedeflerinin ‘iyiliği’ Karacabey ve dünyanın her yerine yaymak olduğunu vurguladı.

İHH İlçe Temsilcisi Mustafa Sevinç, “Dünyanın birçok noktasında ve Karacabey’de ihtiyaç sahibi birçok insanın dertlerine derman olmaya çalıştık. Gün geldi Afrika’da bir köye su kuyusu açtık, gün geldi kurban emanetlerinizi Pakistan’da, Afganistan’da ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Gün geldi mülteci kamplarına yemek ulaştırdık. Bu arada Karacabey ve dünyanın pek çok ülkesinde ihtiyaçlı 160’tan fazla yetim çocuğumuzun düzenli bakımını üslendik.

Karacabey’de de pandemi sürecinde nakdi ve ayni yardımlarda bulunduk. Pek çok ihtiyaç sahibi ailemize kumanya ve kurban eti dağıtımlarımız oldu. Bu dönemde de ihtiyaç sahibi yetim çocuklarımızı unutmadık. Dönemsel olarak bayramlık ve kırtasiye yardımlarında bulunduk. Bu yıl da yine bağışçı ve gönüllülerimizle birlikte iyiliği dünyanın her yanına yaymak için daha çok çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.