KTSO üyelerine Halkbank’tan kredi avantajı

Halkbank’ın Türkiye çapında başladığı “Ticaret ve Sanayi Odaları Üyelerine Yönelik Destek” programı kapsamında Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile üyelerine yönelik uygun koşullarda kredi imkanı sağlanması için protokol imzalandı.
KTSO’nın yeni hizmet binasında imzalanan protokol ile oda üyelerine 36 ay vadeli ve 500.000 YTL limitli kredi kullanımı imkanı sağlanacak. Halkbank’ın KTSO üyelerine uygulayacağı faiz oranı %1.79 olarak belirlendi. KOBİ tanımına giren firmalara da % 5 BSMV muafiyeti uygulan-dığından bu faiz oranının üzerinde bir mali-yet avantajı sağladığı kaydedildi. Ayrıca imzalanan bu protokol ile oda üyelerine yatırım, işletme sermayesi gibi ihtiyaçların karşılanması için iki yıl ödemesiz, 84 ay vadeli orta ve uzun vadeli proje kredi ile bir yıl ödemesiz finansal destek kredisi kullandırılması planlanmakta.
Protokol sonrası konuşan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, amaçlarının ödeme güçlüğü ve finansman sıkıntısı yaşayan üyelerin bir nebze de olsa rahat nefes alabilmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Halkbank Karacabey Şubesi Müdürü Özgür Atalay’a da desteklerinden ötürü teşekkür eden, Matlı krediden oda üyelerinin faydalanmalarını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.