41 kere maaşallah!

SÜTAŞ’ın kurucusu Merhum Sadık Yılmaz’ın başlattığı “8. Geleneksel Sünnet Şöleni”nde 41 dar gelirli aile çocuğu, dün Konak Düğün Salonu’nda erkekliğe ilk adımını attı.
Sünnet şölenine Kaymakam Dursun Balaban, Sütaş A.Ş. kurucusu Sadık Yılmaz’ın eşi Sehavet Yılmaz, kızları Mürvet Tezel, Celile Bilbay, kardeşleri Şükran Gülver, Şükriye Aktan, Salim Mehmet Yılmaz, Sütaş Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, TARFAŞ Grup Başkanı Olgun Ergüz, Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Sedat Pişirici, Karacabey Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Ahmet Avinç, Karacabey Müftüsü Osman Şen, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda seçkin konuk katıldı. SÜTAŞ kurucusu Merhum Sadık Yılmaz adına okunan mevlütle başlayan tören duaların okunmasıyla devam etti.
Karacabey Müftüsü Osman Şen günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Bu güzel hizmeti başlatan Merhum Sadık Yılmaz’ı rahmetle anıyoruz” dedi.
Şen’in okuduğu duadan sonra konuşan SÜTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel, “Babamızı yitireli 3 yıl oldu. O’nun başlattığı bu güzel organizasyonları devam ettirmenin mutluluğu içindeyiz. Eminim ki babamız, buradaki çocukların anne babalarının sevinçlerini yaşıyor ve izliyordur, mutluluklarını paylaşıyordur. 8. ‘sini düzenlediğimiz sünnet şöleni çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun. Sütaş ailesi olarak 41 çocuğumuza 41 kere maşallah diyoruz” şeklinde konuştu.
SÜTAŞ Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel ise, SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’ın işleri dolayısıyla aramızda bulunamadığını belirterek, Yılmaz’ın “İlk mürvetleri olan 41 çocuğumuzu ve ailelerini kutluyor ve nice 41 çocuklarla sünnet şölenlerinde bir araya geliriz” mesajını iletti.
Karacabeylilere kardeşlik duygularıyla yaşama devam etmeleri dileğinde bulunan Tezel, “Sünnet şölenine katılarak, bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Biz her zaman halkımızın yanındayız. Bu beraberliklerden onur duyuyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Sütaş ailesi adına Mürvet Tezel ve Celile Bilbay tarafından 41 sünnet çocuğuna altın takıldı. Şölende müzik ve palyaçolar eşliğinde sünnet çocukları aileleriyle doyasıya eğlenirken, konuklara pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.