Karacabey’de ‘ADALET’ yürüyüşünde

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılarak tutuklanmasına tepki amacıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlatıp İstanbul’da son bulacak olan ‘Adalet’ yürüyüşüne, Karacabey İlçe Örgütü de sessiz kalmıyor.

CHP Karacabey İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, ‘adalet’ yürüyüşlerine destek olmak amacıyla Bursa İl Başkanlığı tarafından il ve ilçeleri kapsayan bir dizi organizasyon düzenleneceğini duyurdu.

Tanrıverdi, söz konusu organizasyonların Karacabey’i kapsayan bölümleri hakkında şu bilgilere yer verdi: “17 Haziran 2017 Cumartesi günü (Yarın) saat 18.00’de, Mustafakemalpaşa’dan yürüyerek yola çıkan ekip, ilçemiz girişi olan Canbalı Mahallesi’nde karşılanacak. Ardından ana cadde üzerinden Heykel’e yürünecek, Sevgi yolu üzerinden de Karacabey Adliyesi’ne ulaşarak basın açıklaması yapılacak.

18 Haziran 2017 Pazar günü  saat 09.00’da Karacabey Adliyesi önünden yürüyüşe başlanılarak öğlen 12.00 civarında Uluabat Mahallesi’ne gidilecek. Daha sonra öğlen molasının ardından saat 14.00’te Uluabat’tan yürüyerek, saat 18.00 civarında Gölkıyı Mahallesi sapağına varılacak. Yürüyüş ekibi, geceyi bu civarda geçirecek.

19 Haziran 2017 Pazartesi gün saat 09.00’da Gölkıyı sapağı civarından yürüyerek, öğlen saat 12.00 sıralarında Eskikaraağaç Mahallesi sapağında öğlen molası verilecek.

Ardından saat 14.00’te Eskikaraağaç sapağından yürüyerek hareket edilecek ve saat 18.00 sıralarında Akçalar sapağı civarında yürüyüş nöbeti, Nilüfer İlçe Örgütü’ne devredilecek.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.