‘Milli Hükümet hedefiyle Vatan Partisi’nde birleşelim’

Karacabey Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata; Türkiye yeniden 6 okun mevzisine girmiştir. Ulusun ve dünyanın kabullendiği gerçek Kemalist Devrime teslim olmak, bir 21. Yüzyıl yasası olduğudur diyerek sözlerine devam eden Ata açıklamasını şöyle sürdürdü;
“ABD merkezi güçlerinin bakışını yansıtan Stratfor Strateji Kuruluşu bir süre önce 21. yüzyılda kendilerine yönelen tehditleri sıralamıştı. Bunlardan biri de “Yeniden Uyanan Türkiye’ydi”. Bu zorunluluk ve süreç Türkiye Cumhuriyeti’nin dinamikleri, Türkiye’yi yönetenleri de önüne katmış götürmektedir. Vatan Bütünlüğü yolundaki bu süreç, kaçınılmaz olarak Cumhuriyet Devrimi Aydınlığına gebedir. Bunu Atlantik ötesi ve doğusundakiler bile görüyor ama Türkiye’nin içindeki şaşkınlar göremiyor. Onlar görmese de bu yol bizi Milli Hükümete götürmektedir. Başta Rusya olmak üzere Batı Asya ve başta Çin olmak üzere Avrasya ülkeleriyle işbirliğine giren bir Türkiye karşısında ABD’nin yeni durumu kabullenmek dışında bir seçeneği gözükmüyor.
Türk Ulusu Devlet-Millet elele olarak kararlılıkla görevini yerine getirmektedir. Kemalist Devrime teslim olmak, bir 21. yüzyıl yasasıdır, öğrenemeyenlerde öğrenecektir.
Mustafa Kemal Atatürk cemaat, tarikat gibi sapkınlıkların tekke ve zaviye gibi sığınaklarını kapatırken “Dine karşı olduğum için değil dini kullanarak kirletmelerine engel olmak için kapattım. Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğu bu sapkınlıklardan dolayı yıkılmıştır” demişti. Yaşadığımız kara darbenin nedeni bu oluşumlardan biri değil midir? Kendisini kutsal ilan eden bir grup kendince din yorumu yapmakta, tutarsızlıklarla dolu söylemlerde bulunmaktaydı. Türkiye yeniden cemaat, tarikat adlı oluşumların toplumsal yaşama, devlete sızmasına engel olmalıdır. Bu ancak devlet-millet kucaklaşmasıyla olacaktır. Bu gruplara müsterih olma hakkı verilmemeli, Cumhuriyetçi güçlerde müsterih olma şansı vermeyecektir.
Bağımsızlık Savaşımız öncesinde ve sırasında bu grupların sergilediği ihanetler tüm ulusumuzun belleğindedir. Bugün bazı kesimlerce ulvi değer sayılan İskilipli’nin şu sözleri unutulmamalıdır, “İslam kilidinin anahtarını İngiltere’nin güvenilir eline teslim etmekte İslam alemi için hiçbir tehlike yoktur”. Bu oluşumların emperyalist güçlerin güdümünde olduğu bilinmektedir. Ya bu ülkelerde yaşamaktadırlar, ya da bu ülkelerin finansal desteğini görmektedirler. Evlerinde ve sığınaklarında ele geçirilen bu ülkelere ait paralar en büyük kanıtlardır. Ülkemiz için her türlü ayrımcılık bölünme tehdididir. Bu ister inanç ister köken ister dil ayrımcılığı olsun, bölündükçe emperyalizmin birer hizmetkârı olmaya başlar. Bölünürsek yok, birleşirsek tok oluruz özdeyişi ne anlamlı bir toplumsal birliktelik özdeyişidir.
Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kamuya ait alanlardan kaldırarak, sözlerini sildirerek, resimlerini indirerek sonuç alınamayacağı halkımızca kabul edilmiştir, öğrenmeyenleri de süreç ve zorunluluklar bunu kabul etmeye yöneltecektir. 1973 yılında devlete sızmaya başlayan bu örgüt Atatürk İlke ve Devrimlerine toslamıştır. 43 yıllık bu süreçte bazı siyasiler ve siyasi partilerde aynı yolda yürümüşlerdir. Ancak Vatan Partililer ve Aydınlık hareketi kandırılamamış, bölücü ve inanç adını kullanan örgütlerle mücadelesini sürdürmüştür. Türk Ulusunu ve Vatan diyen tüm Karacabeylileri Milli Hükümet hedefiyle Vatan Partisi’nde birleşmeye çağırıyoruz. Programımız Milli Demokratik Devrim, yolumuz Atatürk İlke ve Devrimleri, işaretimiz 6 oktu.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.