Erhan Erdem’den CHP’ye ziyaret

Karacabey Ziraat Odası başkan adayı Erhan Erdem, CHP’nin yenilenen yönetimini ziyaret etti. CHP yöneticilerine başarı dileyen Erhan Erdem, Ziraat Odası ile ilgili projeleri hakkında da bilgi verdi.
Ziraat Odası başkan adayı Erhan Erdem, 9 Şubat’ta yapılacak kongre öncesi çalışmalarını yoğunlaştırdı. Delegeler ile birlikte CHP’yi ziyaret eden Erhan Erdem, Gönül Avil ve ekibine başarı diledi.
Erhan Erdem ve beraberindeki delegeleri konuk eden CHP ilçe yöneticileri, seçimlerin Karacabey çiftçisine şimdiden hayırlı olmasını diledi.
Ziyarette hedeflerini paylaşan Ziraat Odası Başkan Adayı Erhan Erdem, çiftçiye hizmet etmek istediğini söyledi. Tüm kişi, kurum ve siyasi partilere eşit mesafede olduğunu dile getiren Erdem, seçilmesi durumunda da bu düşüncesinin devam edeceğini ifade etti. Ziraat Odası gibi bir kurumun hiçbir kişi, kurum ya da siyasi partinin arka bahçesi olmaması gerektiğini belirten Erdem, “Ziraat Odası hem iktidar hem de muhalefet partileriyle diyalog halinde olmalıdır. Bizim amacımız çiftçiye hizmet. O nedenle göreve geldiğimiz günden itibaren çiftçi sorunlarını ve beklentileri gündeme getireceğiz.
Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Her türlü fikir ve öneriyi ciddiye alacağız. Ziraat Odası’nda değişimin gerekliliğine inanıyoruz. Güçlü bir kadroyla Karacabey çiftçisine hizmete hazırız. Sizlerden de destek bekliyoruz. Birlikten kuvvet doğacağına inanıyoruz” dedi.
Karacabey’in tarımsal anlamda en büyük sorununun drenaj problemleri olduğuna dikkat çeken Erdem, “Çiftçilerimizi bu sıkıntıdan kurtulması gerek. Ovamız sular altında kalmasın. Yağmurlar nedeniyle çiftçilerimiz zarar görmesin. Bu konuda çalışma başlatacağız. En iyi hizmeti sunacağımızdan delegelerimizin kuşkusu olmasın” diye konuştu.
Erhan Erdem’e Ziraat Odası seçimlerinde başarı dileyen CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, göreve kim gelirse gelsin her zaman desteğe hazır olduklarını kaydetti.
Türk çiftçinin kan ağladığına vurgu yapan Avil, “Kongrede sizlere başarı diliyoruz. Heyecanınızdan bu işi ne kadar çok istediğiniz ortada. Yolunuz açık olsun. Umut ediyoruz, Ziraat Odası seçimleri sonunda kazanan Karacabey çiftçisi olacaktır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.