Engellilere ücretsiz diş taraması

Karacabey Tüm Engelliler Kültür, Sanat, Dayanışma ve Spor Derneği, diş bakımı ve bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Etkinliklerine bir yenisini daha eklediklerini belirten Dernek Başkanı Kadir Altıneler, derneğe kayıtlı olmayan engellilere de diş bakımı konusunda yardımcı olacaklarını dile getirdi.

17 Aralık 2013 Salı günü Hüseyin Yenişar Sağlık Ocağı'nda diş bakımı ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceklerini duyuran Altıneler, “Bazı engelli arkadaşlarımızın kullandığı ilaçlar nedeniyle dişlerinde çürüme meydana geliyor. Bunun tedavisini de her diş doktorun gerçekleştiremiyor. Bu konuda özel eğitim almış Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dr. Metin Ayan, Karacabey'e gelerek arkadaşlarımıza yardımcı olacak” dedi.

Merkez ve köylerde yaşayan engellileri Hüseyin Yenişar Sağlık Merkezi'ne beklediklerini vurgulayan Altıneler, Dr. diş sağlığı ve bakımı hakkında bilgi verileceğini, ardından da diş problemi yaşayan engellilerin ücretsiz olarak bakım kontrolünün gerçekleştirileceğini kaydetti.

Yer temini konusunda kendilerine destek veren Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven'e ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Volkan Çiğdem'e engelliler adına teşekkür eden Dernek Başkanı Kadir Altıneler, engellilerin sorunlarına eğilmeye devam edeceklerini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.