“Ulucami’de bayram namazını kıldırın”

Vali Münir Karaloğlu, Karacabey'de incelemelerde bulundu.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Karacabey'i ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. 18 ay önce cayır cayır yanan ve restorasyon çalışmaları bir türlü tamamlanamayan Ulu Camii'nde incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu, “Gerekirse yere hasır atın ama bayram namazını burada kıldırın” dedi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Karacabey'e gelen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Hükümet Konağı'nda Kaymakam Ahmet Yurtseven'den brifing aldı. Ardından Belediye Başkanı Ergün Koç'u makamında ziyaret eden Karaloğlu, belediyenin hizmet ve projeleri hakkında bilgilendirildi. 

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı'nın ardından esnaf ziyaretlerinde bulunun Vali Karaloğlu, vatandaşlarla beraber çay içti. Karaloğlu, daha sonra Ulu Camii'nde incelemelerde bulunarak, caminin Kurban Bayramı'nda açılması talimatını verdi.

Karaloğlu, “Tam anlamıyla tamamlanmasa bile vatandaşlar bayram namazını Ulu Cami'nde kılmalı. Artık yere hasır mı atarsınız ne yaparsınız siz karar verin ama bu cami bayramda kapılarını açacak ve vatandaşlar bayram namazını burada kılacaklar” dedi.

İncelemelerin ardından Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yeniköy'de bulunan Ovakorusu Ayı Barınağı'na gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.