Kapalı Spor Salonu’nun inşaatı yükseliyor

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından Okullar Bölgesi'ne yapılmaya başlanan çok amaçlı kapalı spor salonu binasının dış görünümü yavaş yavaş şekillenmeye başladı. 29 Ekim'e kadar tamamlanması planlanan yapının yan duvarları bir bir yükselirken,  Başkan Koç bundan sonra sürecin daha hızlı işleyeceğini duyurdu.

Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilen temel atma töreni ile inşaatına başlanan “Çok Amaçlı Spor Salonu”nda inşaat tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Ergün Koç, büyük heyecan duyduğu ve üzerine titrediği spor tesisi için Belediye'nin tüm imkanlarını gençliğe faydalı olabilmek için kullandıklarını kaydetti.Tesisin tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edileceğini belirten Koç, “Spor anlamında gençlerin çoğunluğuna yetecek bir tesis olacak. Ancak tek spor alanımız burası değil. Yapımı devam eden Mustafa Erdoğan Parkı'nın tamamlanması ile birlikte ilçenin 10 yıllık sportif ihtiyacı karşılanmış olacak” dedi.

Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy ve Fen İşleri Müdürü Aydın Toprak ile birlikte inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Koç, “Proje ve temel aşamaları uzun sürdü. İlk kazma vurulduğu andan itibaren hızlı bir süreç başladı. Büyük bir aksilik olmazsa 29 Ekim günü burada büyük bir coşkuya ortak olacağız” sözlerine ekledi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.