ÇGD’de “Yüksel Baysal” dönemi

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi'nde başkanlığıa Yeni Dönem Gazetesi Köşe Yazarı Yüksel Baysal seçildi.
    ÇGD'nin Merinos AKKM Hüdavendigar Salonu'nda yapılan 213. Olağan Genel Kurulunda seçime tek listeyle gidildi. Yüksel Baysal öncülüğündeki 10 kişilik Yönetim Kurulu listesi yapılan açık oylama sonunda kabul edildi.
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başta olmak üzere, CHP, MHP ve AK Partili çok sayıda siyasetçi, Büyükşehir belediye başkanı recep Altepe ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in de izlediği genel kurulun hemen ardından Yönetim Kurulu ilk toplantısını yapıp Başkanlığa Yüksel Baysal'ı seçti.
2. Başkanlığa da Aykut Güngör seçildi.
Yönetimde kimler var?
Yönetim Kurulu listesi; Yüksel Baysal, M. Aykut Güngör, Rabia Nurdan Deniz, Mustafa Özdal, Saffet Yılmaz, Burak Demirci, Atilla Sağım, Nagihan Görken, Sevginar Osmanoğlu ve Ayşegül Güral’dan oluştu.
    Onur Kurulu; Mehmet Ali İnan, Necati Kartal, Bülent Sezgin, Namık Göz, Gürsel Bayraktutan ve Sadık Asa’dan oluştu.
Denetim Kurulu'nda ise Barbaros Koçanalı, Erdinç Sülün, Ramazan Düzgün, Serhat Tuncel, Vedat Yücebaş ve Orhan Akın yer aldı.
    Genel Kurulu Namık Göz başkanlığında oluşturulan Zafer Opsar ve Rıza Ertekin'in de yer aldığı heyet yönetirken kalabalık bir katılımın olduğu kongrede iki yıldır bu görevi sürdüren Bülent Sezgin görevi Yüksel Baysal'a teslim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.