Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun!

 

Dingin’den okullara bir dizi ziyaret:

Karacabey Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının başlaması sonrası yerinde incelemelerde bulunmak üzere Cumhuriyet, Atatürk, Hacı Ahmediye Onur, Muhsin Özdamar İlkokul ve ortaokullarını ziyaret etti.

Okul öncesi ve 1.sınıflarda eğitimin bir hafta önce başlaması sebebiyle Cumhuriyet, Atatürk, Hacı Ahmediye Onur ve Muhsin Özdamar ilkokul ve ortaokullarında incelemelerde bulunan Dingin, okulların yeni eğitim-öğretim yılına sorunsuz bir şekilde gireceğini belirtti.

Yeni eğitim sistemi hakkında da kısaca bilgiler veren Dingin, ilçede yeni eğitim sistemi ile ilgili olarak ek sınıflar açılarak sorunların çözüldüğünü kaydetti. Emin Dingin, okulların yaz döneminde yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanması amacıyla yapılan çalışmaların tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dingin ayrıca, Hacı Ahmediye Onur İlkokulu’nda okul tuvaletlerinin yenilenerek, binanın çatı tamiratının bitirildiğini ve ortaokul bölümünün ısıtma sisteminin kömürden doğalgaza dönüşüm çalışmasının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, ziyarette bulunduğu okulların ve diğer tüm okulların idareci ve öğretmenlerine teşekkürlerini ileterek, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.