Dillere destan sünnet

 

Erkut ailesinin mutlu günü:

Karacabey'in tanınmış ailelerinden Murat Erkut ile eşi Ebru Erkut’un biricik oğulları Yiğit Mert Erkut, erkekliğe ilk adımı atmanın onurunu yaşadı.

Hüseyin Oruç Peker Düğün Salonu'nda çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli sünnet cemiyetinde Erkut Ailesi'nin mutluluğu görülmeye değerdi.

Tören öncesi konukları tek tek kapıda karşılayan Murat ve Ebru Erkut çiftinin heyecanı ise gözlerinden okunuyordu. Davetlilerle yakından ilgilenen Erkut çifti, “Tüm dostlarımızı, sevenlerimizi oğlumuzun erkekliğe ilk adım atışı nedeniyle bu mutlu günümüzde yanımızda görmekten kıvanç duyduk. Yüce Rabbimizden herkese bu gibi sevinç göz yaşı dökecek mutlu günleri göstermesini, mürüvvetlerini görüp nesillerinin devamını dileriz” şeklinde konuştular.

Dillere destan düğünde Erkut ailesinin mutluluğunu içtenlikle paylaşan misafirler, kına merasiminde eşsiz müzik eşliğiyle geç saatlere değin gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı. Ertesi gün okunan dualar ile birlikte verilen pilav ikramıyla süren törende dostlarıyla bol bol anı fotoğrafı çektiren Erkut ailesi günü ölümsüzleştirdi.

MELTEM ailesi olarak bizler de Erkut ailesine yaşamın her anında mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.