Koç’un mahkemeleri ertelendi

Daha önce değişik suçlardan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Koç, 23 Mayıs’ta MHP ve CHP’nin suç duyurusu üzerine önceki gün Sulh Ceza Mahkemesi’nde ifade verdi.

MHP eski İlçe Başkanı Ayhan Tayfur ile CHP eski İlçe Başkanı Orhan Karabaş’ın da katıldığı duruşmanın, Koç’tan istenen belgelerin mahkemeye sunulmasından sonra sonuçlanacağı öğrenildi.

Mahkeme, çalışanlara ödenen tazminatlarla ilgili Belediye’nin 645 bin lira zarara uğratıldığı iddialarıyla açılan davayı, geri ödeme yapıldığını gösteren evrakların dosyaya sunulmasından sonra karara bağlayacak.

MHP eski İlçe Başkanı Ayhan Tayfur ile CHP eski İlçe Başkanı Orhan Karabaş mahkeme çıkışı, “Bizim derdimiz, Belediye’nin zarara uğratılmamasıdır. Kişilerle ilgili bir sorunumuz yoktur” dedi.

Diğer taraftan dün de Asliye Ceza Mahkemesi’nde, “Mahkeme kararlarını uygulamamaktan” yargılanan Koç’un duruşması 05 Temmuz’a ertelendi.

Belediye Başkanı Koç’un, partisinin ihraç istemiyle ortaya çıkan sorunları bir yana, 2 gündür mahkemelere gidip gelmesi nedeniyle de moralinin oldukça bozuk olduğu dile getirildi.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.