Öğrencilerden Necmiye Nine’ye tam destek!

Keşlik İlköğretim Okulu’ndan anlamlı destek:

Keşlik İlköğretim Okulu, Necmiye Koca’ya tekerlekli sandalye almak için seferber oldu ve kapak toplama kampanyası kapsamında büyük uğraş verdi.

Necmiye Koca’nın durumuna kayıtsız kalmayan ve örnek bir davranışa imza atan Keşlik İlköğretim Okulu’nun personel ve öğrencileri, topladıkları kapaklar sayesinde tekerlekli sandalyeyi almayı başardı.

 Tekerlekli sandalyesine kavuşan Necmiye Nine ise gözyaşlarını tutamazken, kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Keşlik İlköğretim Okulu Müdürü Aydın Yıldırım, “Bu kampanyayı başlatan Karacabey Belediye Başkanımız Sayın Ergün Koç’a, her zaman yanımızda yer alan Köy Muhtarımız Bünyamin  Denizhan’a, gayretlerini esirgemeyen öğretmenlerimize, 14 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Osman Genç’e, Atatürk İ.Ö.O. Müdürü Mehmet Tanrıverdi’ye, Beylik İ.Ö.O. Müdürü Hamdi Uzer’e, Sarıbey Şehit Serkan Argın İ.Ö.O. Müdürü Altuğ Meşe’ye, Şehit Bahadır Tayfur İ.Ö.O. Müdürü Emre Dinçer’e, Muhsin Özdamar İ.Ö.O. Müdürü Mesut Şinasi Eren’e, Uluabat İ.Ö.O. Müdürü Fahrettin Lenger’e, Sultaniye İ.Ö.O. Müdürü Oktay Köse’ye ve tüm öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.