KAL’ın yeni Müdürü İbrahim Çalı

Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevini 5 yıldır başarıyla sürdüren İbrahim Çalı, Anadolu Lisesi’ne Müdür olarak atandı.
“Eğitim Kurumları Yönetici Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği” gereği HEM’de 5 yılını dolduran başarılı eğitimci İbrahim Çalı, bundan böyle Anadolu Lisesi’nde görev yapacak.
01-05 Ekim 2011 tarihleri arasında başlayan başvuruların ardından ilk olarak Anadolu Lisesi’ni tercih eden İbrahim Çalı, okul müdürleri için yürürlüğe giren 5 yıllık uygulama nedeniyle Karacabey’de yer değiştiren tek müdür oldu.
Anadolu Lisesi’nde ise İbrahim Çalı sevinci yaşanıyor. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ndeki etkili çalışmalarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan İbrahim Çalı’nın Anadolu Lisesi’ne Müdür olarak atanmasını memnuniyetle karşılayan veliler, “Artık okulumuzun başarısı daha da artacak” yorumunda bulundu.İbrahim Çalı’dan boşalan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne ise henüz atama yapılmadı. En kısa sürede Anadolu Lisesi’nde göreve başlaması beklenen Çalı’nın yerine vekaleten HEM Başmüdür Yardımcısı Hanifi Kılıç’ın bakacağı bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.