Centilmence bitsin!

Köyler Ligi’nde çeyrek final kuraları çekildi:
*Karacabey’de büyük ilgiyle izlenen, “Köyler Ligi Futbol Turnuvası”nda çeyrek final kuraları önceki akşam Kapalı Spor Salonu’nda çekildi. Buna göre; Harmanlı-Ortasarıbey, Hamidiye-Eskikaraağaç, Akçakoyun-Beylik ve Keşlik-İsmetpaşa yarı final için mücadele edecek.
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü’nce organize edilen ve Süt Birliği’nin büyük destek verdiği, “Köyler Ligi Futbol Turnuvası”nda çeyrek final maçları belli oldu.
            Kapalı Spor Salonu’nda önceki akşam çekilen kuralar sonrası eşleşmeler belirlendi. Buna göre hafta sonu Sultaniye Sahası’nda oynanacak maçlarda; Harmanlı-Ortasarıbey, Hamidiye-Eskikaraağaç, Akçakoyun-Beylik ve Keşlik-İsmetpaşa yarı final için kozlarını paylaşacak.
            Yoğun katılımın yaşandığı kura çekimi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar önderliğinde gerçekleşti. Köyler Ligi’nin ilçede büyük ses getirdiğine ve herkes tarafından ilgi gördüğüne dikkat çeken Şaban Bayraktar, şu ana kadar centilmence geçen maçlar nedeniyle tüm takımlara teşekkür etti.
            Köylerdeki gençlere spor yaptırmayı amaçladıklarını belirten Bayraktar, centilmenliğin turnuva sonuna kadar sürmesini istedi. Her şeyin kupa olmadığına işaret eden Bayraktar, “Bu turnuva ile küsler barıştı. Yeni dostluklar kazanıldı. Baba-oğul aynı anda spor yapma olanağı buldu. Şu ana kadar her şey çok güzel gitti. Ümit ediyorum ki, bu bilinç turnuva sonuna kadar sürecek ve Karacabey’e yakışır bir işe hep birlikte imza atmış olacağız. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve sahalarını sporun hizmetine sunan Sultaniye ile Ortasarıbey köylerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
            Kura çekiminde grup liderleri Hamidiye, Akçakoyun, Harmanlı ve en iyi ikinci olan Keşlik seri başı oldu. Eşleşmeler sonrası çeyrek final maçları programı ise yine kura ile şu şekilde oluştu;
12.12.2009
Harmanlı-Ortasarıbey (11.00)
Hamidiye-Eskikaraağaç (13.00)
13.12.2009
Akçakoyun-Beylik (11.00)
Keşlik-İsmetpaşa (13.00)
            Bu karşılaşmaların ardından Harmanlı-Ortasarıbey ile Keşlik-İsmetpaşa ve Hamidiye-Eskikaraağaç ile Akçakoyun-Beylik maçlarının galipleri yarı finalde eşleşmiş olacak.
            Yarı final ile final maçları M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.