Yüzde 47 oy oranını geçeceğiz!

Yüzde 47 oy oranını geçeceğiz!
Karacabey AK Parti’de önceki gün 65 kişinin toplu rozet takma töreni düzenlendi. Seçim Bürosu’ndaki programa Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Belediye Başkanı Ergün Koç, İlçe Başkanı Adem Surguç, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları, yöneticiler ile çok sayıda AK Parti’li katıldı.
Açılış konuşmasını yapan AKP İlçe Başkanı Adem Surguç, 29 Mart’tan zaferle ayrılcaklarını belirterek, Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı’ya söz verdi.
Seçimi biz kazanacağız
Yeni katılımlarla daha da güçlendiklerine dikkat çeken AK Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, iktidarın gücüyle Karacabey’e hizmet yağdıracaklarını söyledi.
29 Mart’ta seçimi kazanacaklarını iddia eden Koç, “İktidarın gücü arkamızda. İddia ediyorum ki, seçimi biz kazanacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
AK Parti’nin 2002 yılından bu yana tarihte görülmemiş hizmetler sunduğunu belirten Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Karacabey’deki yerel seçimlerde de ipi göğüsleyeceklerine inandığını ifade etti.
Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetler verdik
Türkiye’nin çehresini değiştirdiklerini savunan Kızılcıklı, 130 bin derslik yaparak Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir rekora imza attıklarını kaydetti. Geçmiş hükümetler döneminde 35 milyon SSK’lının, 150 hastaneye mahkum edildiğini vurgulayan Kızılcıklı, bu sorunu da ortadan kaldırarak, çileye son verdiklerini söyledi.
AK Parti iktidarıyla 10 bin kilometre duble yol yapıldığını belirten Bursa Milletvekili Kızılcıklı, 300 bin toplu konut yaparak, önemli bir hizmeti gerçekleştirdiklerine dikkat çekti.
Kızılcıklı sözlerini şöyle sürdürdü; “Muhalefettekiler yolsuzluk yaparlarken, biz halkımıza hizmet verdik. Karadeniz sahili, Bolu Tüneli, Marmararay, Hızlı tren gibi yapılamaz denilen ne varsa, AK Parti ile hepsi gerçekleşti. Karacabey’de Ergün Koç’a güveniyoruz. İlçeye çok önemli hizmetler sundu. Doğalgaz, yeşil alanlar, düğün salonları, Atatürk Parkı gibi önceki yönetimlerin yapamadıklarını Karacabey’e kazandırdı. Sayın Koç, Karacabey için büyük bir şanstır. Halkın bu şansı en iyi şekilde kullanacağına eminiz. AK Parti’nin 2007 yerel seçimlerinde yüzde 47 olan oy oranı, 29 Mart’ta daha da artacaktır. Hep birlikte göreceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.