Yaşantılarını birleştirdiler

Yaşantılarını birleştirdiler
Karacabey’in tanınmış ailelerinden, İmamoğlu Galeri Sahibi Mustafa ve Ayşe Kuzu’nun oğlu Özer Kuzu ile Dramalı Un’un sahibi İsmail ve Şükriye Tüydeş’in kızları Pınar Tüydeş önceki akşam düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.
Bursa’daki Holiday Inn Hotel’de gerçekleşen düğüne AKP Bursa Milletvekilleri; Ali Koyuncu ve Cemal Öztaylan ile Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un yanı sıra, AKP İl Başkanı Nagip Vardar, Teşkilat Başkanı Murat Demir, İlçe Başkanı Adem Surguç, Matlı Yem’in sahipleri Özer ve Önder Matlı, Karacabey Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, İçişleri eski Bakanı Mehmet Gazioğlu, Bursa İl Genel Meclis Üyesi Ali Cagalıoğlu, eski İlçe Başkanı Halit Türkkan, İşadamları; İlhan Akdarı ile Salih Kut, AKP’nin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Karacabey’de kıyılan nikahın ardından iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren görkemli düğünde genç çifti, dostları ve sevdikleri yalnız bırakmadı.
Törende kısa bir konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekilleri; Ali Koyuncu ile Cemal Öztaylan, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Geç saatlere kadar süren düğünde gönüllerince eğlenen genç çiftin mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.