Voleybol’un kralı Emirsultan

Voleybol’un kralı Emirsultan
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün “Herkes İçin Her Yaşta Spor” Kaymakamlık kupası kurumlar arası voleybol turnuvasında Emirsultan Mahallesi şampiyon oldu.
27 Şubat’ta başlayan heyecan dolu turnuva sonunda finalde Emirsultan ile Ovaköyleri Sulama Birliği karşı karşıya geldi.
Emirsultan Mahalleli gençlerin üstün oynadıkları karşılaşmada, Ovaköyleri Sulama Birliği’nin mücadelesi yetmedi. İlk seti 25-3, ikinci seti 25-17 ve üçüncü seti 25-21 kazanan Emirsultan Mahallesi, maçtan 3-0 galibiyetle ayrılmasını bildi.
Saadettin Deneri, Ayhan Sağlam, Mehmet Şentürk ve Hakan Şen’in yönettiği karşılaşmalarda, takımların gösterdikleri centilmence davranışlar alkış aldı.
Turnuvanın üçüncülük maçında Alacalı Ticaret, Ticaret Borsası’nı 3-1 yenmeyi başardı. En centilmen takım ise, her türlü spor etkinliğine katkı sağlayarak örnek olan Serkan Tarlı önderliğindeki İmren Köfte oldu.
Voleybol Turnuvası final karşılaşmasını Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç ile AK Parti’liler tam kadro izledi.
Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar ile turnuvaya destek veren tüm takımlara teşekkür eden Kaymakam Dursun Balaban, sporun dostluk ve birliktelik getirdiğini söyledi.
Turnuva 3.sü Alacalı Ticaret ile En Centilmen takım seçilen İmren Köfte kupalarını Belediye Başkanı Ergün Koç’tan alırken, Kaymakam Dursun Balaban ise, Şampiyon Emirsultan’a birincilik kupasını takdim etti.
Ödül töreninin ardından takımlar zaferlerini doyasıya kutlarken, sporun dostluk olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.