Voleybol’da finalistler belli oldu

Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Lig Heyeti’nin organizasyonunda yapılacak “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası”nda önceki gece yarı final heyecanı yaşandı.
4 Nisan’da Özbenek ile NSK arasında oynanan ilk maçla start alan “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” birbirinden çekişmeli maçların ardından sona yaklaştı.
Atatürk Spor Salonu’nda önceki geçe yarı finale yükselen dört takım, finale kalabilmek için ter döktü. Çarşı A.Ş., İmren Spor, Özbenek Spor ve Sağlık Spor’un finale kalabilmek için mücadele ettiği yarı final maçları kazanılmış 3 set üzerinden oynandı. Nefesleri kesen yarı final maçlarının ardından, Çarşı A.Ş. ile Özbenek Spor finale yükselirken, Sağlık Spor ile İmren Spor üçüncülük için karşı karşıya gelecek. Voleybol Turnuvası’nın finali bu akşam 20:30 da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Final maçından önce saat 19:30’da ise Bursa Valilik Voleybol Takımı ile Karacabey karması gösteri maçına çıkacak.

Çarşı A.Ş.: 3 – İmren Spor: 1
Gecenin ilk maçında karşı karşıya gelen Çarşı A.Ş. ile İmren Spor arasındaki yarı final maçında ise baba oğlun mücadelesi yaşandı. Trakya Birlik Pazarlama Şefi Çağlar Bingöl ile oğlu Ahmet Can Bingöl’ü karşı karşıya getiren yarı final ilk maçından ise Çağlar Bingöl’ün formasını giydiği Çarşı A.Ş. galip ayrıldı. 1 saat 25 dakika süren mücadelenin sonunda ise 3-1’le gülen taraf Çarşı A.Ş. oldu. İlk seti ve ikinci seti 25-14 alan Çarşı A.Ş., İmren Spor’un etkili oyunu karşısı koyamayınca üçüncü seti 25-22 kaybetti. Dördüncü sette toparlanan Çarşı A.Ş., İmren Spor’u 25-20 yenerek ilk finalist oldu.

Çarşı A.Ş.: Serhat, Çağlar, Nezih, Bahattin, Onur, Doğan, Orhan, İsmail, Hüsamettin, Şükrü
İmren Spor: Gökhan, Önder, Savaş, Turhan, Ahmet Cem, İbrahim, Serkan, Mustafa, Berk


Özbenek: 3 – Sağlık Spor: 0
Yarı finalin son maçında ise Sağlık Spor ile Özbenek Spor kozlarını paylaştı. A Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Özbenek Spor, B Grubu’nu yenilgisiz lider tamamlayan Sağlık Spor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerek finalde Çarşı A.Ş.’nin rakibi oldu. İlk seti 25-12, ikinci seti 25-19, üçüncü seti 25-17 alan Özbenek Spor, Sağlık Spor’a da ilk yenilgisini tattırdı.

Özbenek: Şahin, Özgür, Mustafa, Zafer, Mehmet, Muhammed, Ertuğrul, Semih
Sağlık Spor: M. Kutsal, Zekeriya, Ayhan, Mehmet, Yavuz, İlker, Şakir, Nizamettin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.