Cumhuriyet Alanı’nda trafik terörü: 1 yaralı

Karacabey Cumhuriyet Alanı’nda meydana gelen kazada çift sıra park eden araçların arasından karşıya geçmek isteyen bir kişi otomobilin altında kaldı.
Araçlarını park etmek için yer bulma konusunda sınır tanımayan sürücüler döner kavşaklara ve çift yol ağızlarına park etmekte bir sakınca görmüyor. Duyarsız sürücüler, boş buldukları her yere park etmeye başlaması ise yayaların kabusu oldu. Atatürk Bulvarı girişine park eden bir araç arkasından gelen araçların görüşünü engelleyince inanılmaz bir kaza meydana geldi. Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet Alanı’na park eden araçların her türlü tehlikeye davetiye çıkardığını defalarca gündeme getirmemize karşın bir önlem alınmaması Nurettin Burmalı (72) adlı vatandaşı canından ediyordu.
Garipçe Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinden karşıya geçmek isteyen Nurettin Burmalı, cadde üzerine park eden araçlardan ötürü seyir halindeki 10 ACB 86 plakalı Pınar T.’nin (33) kullandığı otomobili fark etmeyerek yola fırladı. Nurettin Burmalı, Boğaz istikametinden Cumhuriyet Alanı’na çıkmaya çalışan otomobilin altında kalarak ciddi biçimde yaralandı. Araç sürücüsü Pınar T.’nin ve çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Burmalı’nın beyin travması geçirdiği öğrenildi. Tedavisi tamamlanan Burmalı’nın yaşamsal tehlikesi olmaması nedeniyle taburcu edildi. Yakınları beyin travması geçiren Burmalı’yı, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne götürdüğü bildirildi.
Nurettin Burmalı’nın önünden geçmeye çalıştığı bulvar girişine park eden araca ise ceza kesildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.