Voleybolda heyecan doruğa çıktı

Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Lig Heyeti’nin organizasyonunda yapılacak “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası”nda önceki gece oynanan üçüncülük maçı büyük çekişmeyle sona erdi.
Turnuvada üçüncülük için karşı karşıya gelen İmren Spor ile Sağlık Spor arasındaki maçın son saniyesine kadar heyecan doruğa çıktı. İlk iki seti alan Sağlık Spor, üçüncü ve dördüncü sette üstünlüğü İmren Spor’a kaptırınca uzatma stine 2-2’lik eşitlikle girildi. Uzatma setini tartışmalı bir kararla 15-13 kazanan Sağlık Spor maçı 3-2 alarak üçüncü oldu.
Uzatma setinin de 14-13 üstünlükle set sayısına giden Sağlık Spor, 15. sayıyı almasıyla ortalık bir anda karıştı. İmren Spor’lu oyuncuların ve yöneticilerin dört pas yaptığı iddiasıyla maçın baş hakemine itirazda bulundu.
İmren Spor yöneticisi Serkan Tarlı, maç sonunda yaptığı açıklamada, son saniyeye kadar maçı bırakmayan oyuncularını kutlarken, maçın baş hakeminin yaptığı hatayla maçı kaybettiklerinin altını çizdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.