Türk davasını sonuna değin sürdüreceğiz!

Türk davasını sonuna değin sürdüreceğiz!
Karacabey Büyük Birlik Parti İlçe Başkanı Cengiz Efe, Genel Başkanları Muhsin Yazıoğlu’nun elim bir uçak kazası sonucu yaşamanı yitirmesinin ardından yeni genel başkanlığına oybirliğiyle Yalçın Topçu’nun getirildiğini duyurdu.
Topçu’nun partiyi 45 gün sonraki büyük kurultaya geçici genel başkan olarak getirildiğini belirten Cengiz Efe, BBP Merkez Karar Yönetiminin parti tüzüğünün 15. Maddesi gereği yeni genel başkanını seçtiğini açıkladı.
8 saat süren toplantı sonunda Yalçın Topçu’nun üyelerin tamamının oyunu alarak genel başkan olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı Cengiz Efe, davaya kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydetti.
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun 52 yaşında ve 35 yıldır davanın içinde olduğunu vurgulayan Efe, mücadelesini Türk’ün töresi, İslam’ın ahlakına göre sürdürdüğüne değindi.
Büyük Birlik hareketimizin tüm Türkiye’yi kucaklayan bir yapıda olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Cengiz Efe, “Alevisi, Kürdü, Türkmeni, Lazı, Çerkezi, doğulusu batılısı, kuzeylisi güneylisi, Anadolu coğrafyasında kim varsa ay yıldızlı bayrağımızın altında kim bu devlete ve millete bağlı yaşıyorsa birlikteliğin oluşması için elden gelen herşey yapılacaktır. Toplumun birlik, beraberlik sevgi, barış ve huzur yumağı haline gelmesini unutmayacağız, unutturmayacağız, bunu yarınlara hep birlikte hep beraber taşıyacağız. Büyük Birlik Partisi olarak bunu hayatımızın sonuna kadar siyasetimizin süresi içinde vazgeçilmez bir ilke olarak kabul edeceğiz. Önümüzdeki günler hareketimize, camiamıza, büyük Türk Milleti’ne, Türk-İslam coğrafyasına ve dünyadaki bütün iyi insanlara barış, huzur, esenlik getirmesi noktasında tecelli eder ve ben bütün arkadaşlarımın bu noktada çalışacağını biliyorum. Meselemiz büyük Türk Milleti’nin birliği ve beraberliğidir. Meselemiz milletimizi bölgesinde müreffeh, dünyada lider hale getirme meselesidir. Bu çerçevede davranıp, hareket edeceğiz. Önümüzdeki kurultayla alakalı da bugün itibariyle çalışmalarımıza başlayacağız. Kurultayımızda inşallah camiamıza milletimize ve şahadete ulaşan Genel Başkanımızın misyonuna ve şahsına layık bir kurultay olacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.