Taşlık’ta şampiyon: Keşlikspor

Taşlık’ta şampiyon: Keşlikspor
*Taşlıkspor Kulübü tarafından düzenlenen “Şehitler Futbol Turnuvası”nda Keşlikspor şampiyonluğa uzandı. Nefeslerin tutulduğu final karşılaşmasında Es-Emspor’u 3-2 yenen Keşlik, turnuvanın en büyüğü oldu.
*Şehitler adına düzenlenen futbol turnuvası finaline Garnizon Komutanı J.Yzb. Galip Erbil ile Karakol Komutanı J.Bçvş. Mehmet Kaya dışında katılan olmadı. Kaymakamlık, Belediye, daire amirleri ve özellikle de siyasilerin turnuvaya ilgi göstermemeleri büyük tepki topladı.
*Seçim döneminde her yere akın eden siyasileri ayıplayan sporseverler, “Seçimler bitti, artık kendilerini uzun süre göremeyiz. Siyasi mantık işte bu kadar basit. Böylesine önemli bir turnuvaya katılmamaları nedeniyle kendilerini şiddetle kınıyoruz” diyerek tepkisini ortaya koydu.
Karacabey Taşlıkspor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen “Şehitler Futbol Turnuvası”nın en büyüğü Keşlikspor oldu.
14 Mart’ta başlayan turnuva sonunda finalde Es-Emspor’u 3-2 yenmeyi başaran Keşlikspor, şampiyonluğunu ilan etti. Turnuvanın diğer maçında ise Doğlaspor, Yarışspor’u 1-0 yenerek üçüncülükle yetindi.
Karacabey’in sportif alanda en etkin köylerinden biri olan Keşlik, bu özelliğiyle takdir topluyor. Futbol dışında, diğer spor etkinliklerine katılarak alkış toplayan Keşlik Köyü, diğer köylere de örnek oluyor.
8 takımın katıldığı Taşlık Turnuvası’nda A Grubu’nda yer alan Es-Emspor ile B Grubu’nda mücade eden Keşlikspor, nefesleri kesen bir final karşılaşmasında bir araya geldi. Turnuvanın şehitler adına yapılması nedeniyle Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Galip Erbil ile Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Mehmet Kaya hazır bulunurken, Kaymakamlık, Belediye ve diğer daire amirleri ile siyasilerin ilgi göstermemesi dikkat çekti.
Karşılaşmaları izleyen sporseverler, özellikle daha birkaç hafta öncesine kadar seçim nedeniyle akın eden siyasilerin ilgisizliğine büyük tepki gösterdi. Vatandaşlar, “İşte siyasi mantık bu kadar basit. Seçim döneminde evlerimize kadar gelenler, şehitler adına düzenlenen böylesine önemli bir turnuvaya katılmadılar. Çünkü seçimler bitti. Gerçekten çok ayıp” diyerek tepkisini ortaya koydu.
Vedat Batmaz, Ercan Filiz ve Şerafettin Kırca hakem üçlüsünün yönettiği final maçına Es-Emspor hızlı başladı. Şaban’ın erken golüyle 1-0 öne geçen Es-Emspor’a maçın ortalarında Mehmet karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 bitti.
Maçın ikinci yarısında daha etkili oynayan Keşlikspor, Mehmet’le skoru 2-1’a getirdi. Ancak golden kısa süre sonra Es-Emspor bir kez daha eşitliği sağladı. (2-2) Karşılaşmanın son dakikalarında yakaldığı fırsatı iyi değerlendiren Keşlikspor’lu Murat, takımına şampiyonluğu getirdi. Nefeslerin kesildiği final maçındaki heyecan ve karşılaşma sonunda Keşlikspor’luların sevinci görülmeye değerdi.
Karşılaşmalar sonunda ödül törenine geçildi. En centilmen takım Yarışspor kabul edilirken, turnuvanın gol kralı ise Keşlik’ten Murat oldu. Şampiyon Keşlikspor, ikinci Es-Emspor ve üçüncü Doğlaspor kupalarını Garnizon Komutanı J.Yzb. Galip Erbil ile Karakol Komutanı J.Bçvş. Mehmet Kaya’nın elinden aldı.
Keşlikspor Başkanı Rasim Aydın, maçın ardından yaptık açıklamada, “Uzun yıllardan bu yana uzanamadığımız şampiyonluğa ulaştığımız için çok mutluyuz. Bizi izlemeye devam edin” diyerek sevincini paylaştı.
Şehitler Turnuvası Tertip Komitesi Başkanı Latif Duymuş, geleneksel olarak düzenledikleri etkinliğe katılan tüm takımlara teşekkür etti. Şampiyon Keşlikspor’u kutlayan kutlayan Latif Duymuş, centilmence geçen turnuva sonunda “Kazanan dostluk oldu” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.