TİGEM’de ağaçlandırma etkinliği

TİGEM’de ağaçlandırma etkinliği
Karacabey Tarım İşletmesi, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları kapsamındaki etkinliklerini tüm hızıyla sürdürüyor.
Kaymakam Dursun Balaban, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karşit, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Galip Erbil, Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu’nun yanı sıra, adliye ve TİGEM personelinin önceki gün katıldığı ağaçlandırma etkinliği renkli geçti.
Sembolik olarak ağaçlandırma çalışmalarının başlamasıyla birlikte 400 adet fıstıkçam fidanı toprakla buluşturuldu.
TİGEM İşletme Müdürü Dr.Ahmet Çıra, önceki yıllarda görev yapan idareci ve personelin yaptıkları ağaçlandırma çalışmalarına bu ve önümüzdeki yıllarda da devam edileceğini duyurdu.
Ağaçlandırma çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür eden Çıra, önceki yıllarda 6 bin 250 fıstık çamı, 750 çam ormanı, 105 badem, bin 473 zeytin olmak üzere toplam 8 bin 578 yeşil alan oluşturulduğunu kaydetti. 2009 yılı için programlarında 250 fıstık çamı tesis edileceğini açıklayan Çıra, toplamda, 4 bin adet ağaç dikileceğini bildirdi.
Ağaç dikim çalışmalarının neşeli bir ortamda geçmesi, özellikle küçük çocukların etkinlikteki heyecanları ise görülmeye değerdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.