Sütaş’ın kurucusunu anıyoruz!

Sütaş’ın kurucusunu anıyoruz!
Sütaş’ın kurucusu Sadık Yılmaz, ölümünün dördüncü yıldönümünde, bugün kabri başında, Karacabey’deki Sütaş fabrikasında ve doğup büyüdüğü Karacabey’in Harmanlı Köyü’nde anılacak.
Türkiye ambalajlı süt ve süt ürünleri sektörünün lider firması Sütaş’ın kurucusu Sadık Yılmaz’ı anmak için ilk tören saat 10:00’da, Hamitler Kabristanı’ndaki mezarı başında yapılacak. Buradaki törene Yılmaz’ın eşi, çocukları, akrabaları ve dostları ile Sütaş Grup üst yönetimi katılacak.
Sadık Yılmaz için ikinci anma töreni, saat 12:30’da Sütaş’ın Karacabey’deki fabrikasında gerçekleştirilecek. Bu törende çalışanlar kurucularını anarken, onunla olan anılarını da paylaşacaklar.
Yılmaz için son anma töreni de doğup büyüdüğü Karacabey’in Harmanlı köyünde yapılacak. Yılmaz ailesi önce saat 18:00-20:00 arasında Sadık Yılmaz’ın anısına köyde bir yemek verecek. Daha sonra saat 20:00-21:00 arasında ise Sadık Yılmaz’ın yeniden onartıp köye kazandırdığı, Yılmaz’ın babası ve annesinin adı verilen Harmanlı Köyü Celalettin-Havva Yılmaz Camii’nde, akşam namazı sonrası, Yılmaz’ın ruhu için Kur’an okutulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.