Karacabey için birlik çağrısı

Karacabey için birlik çağrısı
Karacabey Ticaret Borsası, 29 Mart Yerel seçimler sonrası yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri ile siyasi partilere iadeyi ziyaretlerde bulunarak, yeni dönemde başarı diledi.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İşcan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Durmaz, Meclis Üyeleri Nusret Yıldız, Özden Kondu, Nejdet Gerçik ve Genel Sekreter İbrahim Temel, AKP, MHP ve CHP yönetimi ile Belediye Mec-lis Üyelerini başarılarından dolayı kutladı. Borsa üyeleri, Karacabey’in yararı için yapılacak olan çalışmalarda birliktelik çağrısında bulundu.
Borsa Başkanı İşcan, kurum olarak Karacabey adına alınacak olan kararlarda her zaman destek vereceklerini belirterek, ‘’ Tek istediğimiz tüm partilerin Karacabey için yararlı şeyler yapması ve birlikte hareket ederek ilçemizi daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirmektir’’ dedi.
Ekrem İşcan ayrıca, gerek hizmet binalarındaki konferans salonu ve gerekse fikir alışverişleriyle her zaman katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti.
AKP, MHP ve CHP İlçe Başkanları; Adem Surguç, İsmail Tezcan ile Orhan Karabaş, partililer, belediye meclis üyeleri ile yöneticilerin hazır bulunduğu ziyaretler, karşılıklı fikir alışverişleri şeklinde son buldu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.