Şüpheler cinayet üzerine odaklandı

*Cevdet Dursun’un evindeki kan lekeleri cinayet olasılığını güçlendirdi. Cinayetin hırsızlık amacıyla eve giren yada girenler tarafından işlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor.
Karacabey Taşlık Köyü’nde önceki gün mısır tarlasında vücudu başıboş köpekler tarafından parçalanmış olarak bulunan Cevdet Dursun’un (71) cinayete kurban gittiği olasılığı ağırlık kazandı.Cevdet Dursun’un evinde rastlanan ve topraktan kabararak gün yüzüne çıkan kan lekeleri soruşturmaya yeni bir boyut kazandırdı. Cevdet Dursun’un evinin duvarlarındaki kan dün taziye ziyaretlerinin sürdüğü sırada fark edildi. Durumun jandarmaya bildirilmesiyle gün yüzüne çıkan yeni ipuçları incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Taşlık’ta tek başına yaşadığı bilinen ve daha önce evi birkaç kez soyulan Cevdet Dursun’a ait olduğu sanılan kan lekelerinin, esrarengiz olayın aydınlatılmasına ışık tutması bekleniyor.
Mehmet Dursun, kardeşi Cevdet Dursun’un cinayete kurban gittiği yönündeki endişelerinin, tarlada bulunan kemer tokası, evin duvarında ve topraktaki kan izleriyle daha da arttığını belirtti.
Cevdet Dursun’un evi ve hunharca katledilip gömüldüğü mısır tarlası çevresinde dün yapılan aramalarda köylüler, talihsiz adamın tırnak parçalarını ve kaybolan sol kolunun kemiklerini buldu.
Cevdet Dursun’un yakınları, yeni bulunan parçalarla birlikte merhumun defnedilmesi için, cenazenin kendilerine verilmesini istedi.
Karacabey Jandarma ekipleri, Taşlıklıların uykularını kaçıran esrarengiz ölümle ilgili sır perdesini aydınlatmak için başlattığı operasyonları yoğunlaştırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.