Taşlık’ta korku filmi

Karacabey Taşlık Köyü’nde yaban hayvanları ve köpekler tarafından parçalanmış halde bir erkek cesedi bulundu. Yakınları olayın cinayet olduğunu iddia etti.
Almanya’dan işçi emeklisi olduktan sonra, memleketi Taşlık Köyü’ne yerleşen Cevdet Dursun (71) köy çıkışındaki evinin 300 metre uzağında başıboş köpekler tarafından parçalanmış olarak bulundu. Köylüler, 27 Temmuz gecesi taksici E.D. tarafından evinin önünde bırakılan Cevdet Dursun’nun, Yeniköy’e gideceğini söylediğini belirtti. Bu tarihten sonra bir daha görülmeyen iki çocuk babası Cevdet Dursun’un, Yeniköy’de tatil yaptığı sanıldı. Oniki gündür haber alınamayan Cevdet Dursun’un 3,5 yıl önce eşinden ayrıldığı ve köyde yalnız yaşadığı belirtildi. Mehmet Dursun, kardeşi Cevdet Dursun’nun evinin pencere ve kapısının açık olduğunu fark etmesinden sonra şüpheye kapılarak durumu Jandarma Bölük Komutanlığı’na bildirdi. İhbardan sonra talihsiz adamın güçlükle tanımlanan cesedi, komşuları tarafından evinin 300 metre uzağındaki mısır tarlasında köpekler ve yaban hayvanları tarafından parçalanmış halde bulundu. İç organları ve uzuvları olmayan cesedin Cevdet Dursun olabileceği ihtimali üzerine, tanımlanması için olay yerine kardeşi Mehmet Dursun getirildi. Mehmet Dursun tarafından tanımlanan Cevdet Dursun’nun, kesin ölüm nedeni adli tıp kurumunun yapacağı incelemeden sonra belli olacak.
Taşlık Köyü’nde korku filmlerini aratmayan olayın ardından, alkol ve uyuşturucu tüketmek için gelen yabancıların görüldüğü ve Cevdet Dursun’un cinayete kurban gitmiş olabileceği iddia edildi. Mehmet Dursun, kardeşi Cevdet Dursun’un evinde bazı değerli eşyaların yerinde olmadığını belirterek, olayın cinayet olabileceğini söyledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.