Sünnetçioğlu, AKP ve CHP’ye yüklendi:

Sünnetçioğlu, AKP ve CHP’ye yüklendi:
Seçmen horoz dövüşüne aldanmayacak
Karacabey’de kapı kapı dolaşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa milletvekili adayı Ahmet Sünnetçioğlu, CHP ile AKP’nin birbirinden farklı olmadığını söyledi.
Saadet Partisi ilçe yöneticileriyle dün gazetemizi ziyaret eden Sünnetçioğlu Türkiye’de AKP ve CHP kamplaşması yaşandığına dikkat çekti. Sünnetçioğlu, “Vatandaşlar AKP ve CHP arasında bir tercih yapmaya yönlendiriliyor.
Ülke, seçim öncesi bir kamplaşmaya götürülüyor. Hepsi IMF’ci, hepsi AB’den talimat alıyor. Bu film bizim için yabancı değil. Aktör ve figüranlar değişik. Biz bu horoz dövüşünü biliyoruz. Bu filmin figüranları olan iki parti özellikle zıt partiymiş gibi gösteriliyor. Halbuki ikisi de ABD’ye hizmet eden partilerdir” diye konuştu.
Enkaz edebiyatı yaparak birbirini eleştiriyormuş gibi yapan partilerin ABD’den talimat aldıklarını belirten Sünnetçioğlu, “AKP 2005 yılı itibariyle IMF ile ilişkilerin kesileceğini açıklamasına karşın, 2008 yılı için stand by anlaşması imzalandı. IMF politikaları hiç değişmedi. CHP ve AKP ‘horoz dövüşü’ yapsalar da aynı politikaya sahip partilerdir. AKP halktan tam yetki almasına karşın ekonomide ve dış politikada başarılı olamadı. Köylü ve esnaf perişan halde. Çiftçinin ürünü tarlada çürüyor. Kimi esnafımız siftah yapmadan dükkanını kapatıyor. Enflasyon sadece kağıt üzerinde düşük gösteriliyor. Sözde, kişi başına düşen milli gelir 5000 YTL oldu. Çiftçimizin girdileri %40 artmasına karşın, ürünlerini 5 yıl önceki fiyatlara satamıyorlar. Bezelyeyi toplayamayan çiftçi tarlasını sürmek zorunda kaldı. Artık halk farkı fark etti. Artık Millî Görüş’ün kim olduğunu çok iyi anladı. 23 Temmuz sabahı Saadet Partisi iktidarı ile Türkiye’de yeni bir dönem başlayacak ve seçmen kendisine ihanet eden partileri sandıkta cezalandıracak” dedi.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.