Su borçlarınızı ödeyin!

Su borçlarınızı ödeyin!
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, vatandaşların 31 Aralık 2008 tarihine kadar olan su ücretlerini 1 hafta içinde ödenmelerini istedi.
31 Aralık 2008 tarihi itibariyle 3 bin 419 abonenin su borcu bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Ergün Koç, 5 iş günü içinde ücretlerini ödemeyenlerin sularının kesileceğini duyurdu.
Su borçlarının zamanında ödenmesi gereken bir kamu alacağı olduğunu kaydeden Başkan Koç, “Aksi takdirde suları kesmek zorunda kalacağız. Vatandaşlarımız ayrıca, borçlarını gecikme faizi ile birlikte ödemek zorunda kalacak. Biz borçların zamanında ve faizsiz olarak ödenmesini istiyoruz. Su paralarını icra yolu ile tahsil etmek istemiyoruz. Nasıl her ay düzenli olarak elektrik ve telefon faturaları ödeniyorsa su paraları da zamanında
ödenmeli ki vatandaşa hizmet olarak geri dönsün. İlçede vatandaşların büyük bir bölümü su borçlarını zamanında ödüyor. Geriye kalan yüzde 10’luk kısım ise su borçlarını zamanında ödemiyor, af bekliyor. Lütfen vatandaşlarımız böyle bir beklenti içine girmesin. Türkiye genelindeki en ucuz içme suyunu halkımıza sunuyoruz. Su paralarını zamanında ödeyen vatandaşlarımızı, borçlarını ödediklerine pişman ettirmek gibi bir hakkımız da yok. Çünkü onlar borçlarını ödüyorsa, herkesin saygı göstererek borçlarını zamanında ödemesi gerekiyor” dedi.
Kesimin bugünden itibaren Canbalı Mahallesi’nden başlanacağı belirtilirken, vatandaşların konuya duyarlı davranmaları istendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.