Sporu yaygınlaştırmalıyız!

Sporu yaygınlaştırmalıyız!
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, sporun tabana yayılmasının, spor kulüplerinin artmasıyla doğru orantılı olduğuna dikkat çekti.
Karacabey’in sporda, ülke genelinde söz sahibi olabilmesi için okulların zaman yitirmeden spor kulüplerini kurması gerektiğini belirten Şaban Bayraktar, bu yönde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün okullara önemli katkılar sağladığını duyurdu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce spor kulübü kuran okullara maddi destek sağlandığını belirten Bayraktar, spor etkinlikleri yapan okullara ise malzeme yardımı yapıldığını kaydetti.
Belediyespor Kulübü adı al-tında futbolun yanı sıra diğer tüm spor dallarının da desteklenmesi gerek-tiğinin altını çizen Bayraktar, “İki yıldan beri sahipsiz kalan Karate takımımızın Mustafakemalpaşa Belediyespor adı-na çalıştığını biliyor muyuz?
Onların gösterdikleri başarıdan hangimizin haberi var? Futbol gözbebeğimizdir ancak, diğer spor dalları olan atletizm, basketbol, voleybol, güreş ve salon sporlarına da ağırlık vermeliyiz. Karacabey Belediyespor adı altında, sporun her dalında deneyimli antrenörlerle birlikte çok önemli başarılara imza atılacağını düşünüyorum. Bundan zerre kadar kuşkum yok. İlçemizde bulunan mevcut spor kulüplerimiz de diğer yan branşlarını açıp, Karacabey gençliğine daha çok hizmet etmelidir. Herkes elini taşın altına sokmalıdır. Gençlere sporu sevdirmenin ve onları kahve köşelerinden, atari salonlarından, birahanelerden kurtarmanın tek yolu budur. Sorumluluklarımızın bilinci içinde olmalıyız ve üzerimize düşen görevimizi aksat-mamalıyız” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.