SP’nin “Esentepe” çıkartması

Karacabey Saadet Partisi, önceki akşam Esentepe Mahallesinin ve ilçenin sorunlarının görüşüldüğü “Söz Mahallede” programını gerçekleştirdi.
Esentepe Meydanı'ndaki kahvehanede yapılan programa Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı Avukat Salih Berber, İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Gürsoy Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Esentepe Mahallesi sakini katıldı.
Amaçlarının ilçe sorunlarını masaya yatırmak olduğunu dile getiren SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, “Bu akşam sizleri dinlemeye geldik. Karacabey'imizdeki bütün mahallelerini dolaşıp, dertleri dinlemeye gayret göstereceğiz ve elimizden gelen bir şey varsa en güzelini yapmaya çalışacağız. Çünkü bizler bu işi sadece ve sadece Allah rızası için yapıyoruz” dedi.
İlçe Başkanı'nın konuşmasının ardından İl Başkan Yardımcısı Avukat Salih Berber söz aldı ve şunları söyledi; “Vatandaşlar her siyasi partiye “Seçim zamanı gelince bizim yanımıza geliyorsunuz” diyor. Biz de diyoruz ki işte seçim şu anda yok. Ancak Saadet Partisi olarak sizlerinde yanında ve sizlerin dertlerinizi dinlemeye geldik.
Avukat olarak her gün duruşmalara girdiğimiz için adliyedeki olayları sizin adınıza iyice gözlemliyoruz ve sizlerle paylaşıyoruz. Şimdi sizlere soruyorum. 10 yıl öncesine göre kredi kartı mağduru arttı mı azaldı mı? Elbetteki arttı. 10 yıl öncesine göre boşanmalar arttı mı azaldı mı? Arttı. 10-11 yaşlarındaki kız çocukları artık çete kuruyorlar ve yaşıtı kızları evinden alıp darp ediyorlar. Bunlar bizim kızlarımız. Ne oldu da bize böyle olduk. Geçen zaman bizi hep haklı çıkardı.
Biz yıllardan beri “Önce Ahlak ve Maneviyat” dedik. Maneviyatsız yetişen nesil maalesef böyle oldu. Batının gösterdiği reçetelerle kalkınma olmaz. Bitmiş, yok olmuş köhnemiş bir zihniyet bizlere hiçbir şey kazandırmaz. Bizler Allah'ın izniyle iktidara gelince İslam Birliği'ni kuracağız. İslam Savunma Paktı'nı kuracağız. İslam Para Birimini oluşturacağız. Bunları sizlerin desteğiyle yapacağız
Faiz bir mikroptur ve ülkeleri yok etmektedir. Bizler iktidara gelince Faizsiz adil ekonomik bir düzen kuracağız. Yeryüzündeki bütün insanlar rahat bir nefes alacaklar. Bizler Saadet Partisi olarak sadece kendi ülkemiz değil bütün insanlığın huzur ve saadet bulması için çalışıyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.