‘Şehitler Futbol Turnuvası’

‘Şehitler Futbol Turnuvası’
Karacabey Taşlıkspor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen “Şehitler Futbol Turnuvası” heyecanı 14 Mart Cumartesi günü yapılan görkemli açılışla başladı.
Seçim dönemi nedeniyle siyasilerin akınına uğrayan turnuvada 8 takım mücadele edecek. A Grubu’nda; Taşlık, Gönü, ES-EM ve Doğla, B Grubu’nda ise, Yarış, Keşlik, Bakırköy ve Şimşekspor yer alıyor.
Geçen hafta Cumartesi günü A Grubuyla başlayan turnuvanın açılış maçında ev sahibi Taşlıkspor, Gönüspor’u 4-2 yenmeyi başardı. Günün diğer maçında ise, Es-Emspor Doğlaspor’u 4-1’le geçti.
Pazar günkü B Grubu karşılaşmalarına Keşlikspor damgasını vurdu. Yarışspor’u 6-0 yenmeyi başaran Keşlikspor şov yaptı. Gruptaki diğer mücadelede Bakırköy ile Şimşekspor 1-1 berabere kaldılar.
Her yıl coşkuyla düzenlenen turnuvaya, seçim dönemi nedeniyle siyasiler renk kattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Erol ile çok sayıda siyasinin katıldığı açılış töreni görkemli geçti.
Turnuvanın başlama vuruşunu Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı ile Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur birlikte yaptılar.
Turnuvanın Tertip Komitesi Başkanı Latif Duymuş’u kutlayan ve tüm ekiplere başarılar dileyen Yalazı ve Tayfur, sporun sadece skor mücadelesi olmayıp, bir kardeşlik ve sosyal dayanışma fırsatı olduğunu belirterek, her maçın centilmenlik içerisinde geçmesi dileğinde bulundular.
Şehitler Turnuvası Tertip Komitesi Başkanı Latif Duymuş, geleneksel etkinliğin bu yıl sekiz takımın mücadelesine sahne olacağını belirterek, “Kazanan dostluk olsun” dedi.
Taşlık Turnuvası’nda yarın saat 13.00’te Keşlikspor-Şimşekspor, saat 15.00’te Yarış-Bakırköyspor maçları oynanacak.
Pazar günü ise saat 13.00’te Taşlıkspor’la Es-Emspor kozlarını paylaşacak. Saat 15.00’teki karşılaşmada Gönü ile Doğla nefesleri kesecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.