Eren ve Bayan Koç’tan ev ziyaretleri

Eren ve Bayan Koç’tan ev ziyaretleri
Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı Meral Eren ile Belediye Başkanı Ergün Koç’un eşi Behiye Koç, Gazi Mahallesi ve Yeni Mahalle’de ev ziyaretlerinde bulundu.
Yaşlı ve hastaları ziyaret eden ekibe daha sonra AK Parti İlçe Kadın Kolları ve bayan meclis adayları da eşlik etti. AK Parti Yeni Mahalle temsilcisi Neriman Betus’un evindeki diğer ziyaret ise mahal-lelinin katılımıyla daha da kalabalık bir ortamda gerçekleşti.
Kadınların kendi yaptıkları el işi ürünlerin değerinden çok düşük fiyatlarla satıldığından yakınması üzerine Başkan Yardımcısı Eren, “Kadın El İşi Pazarı” kurulacağının ve aracıların el çektirilerek hanımların evlerine daha fazla katkıda bulunmalarını sağlayacaklarını söyledi.
Ayrıca hanımlar için yılın belli zamanlarında verilen kursların ise çeşitlendirilerek gizli işçi konumunda olan kadınların ekonomiye katma değer sağlamasının yolunu açacaklarını böylece toplumda kadına verilen değerin de göreceli olarak artacağını düşündüğünü belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.