MHP’de Ayhan Tayfur dönemi

MHP’de Ayhan Tayfur dönemi
Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi’nde tek aday olan Ayhan Tayfur başkanlığa getirildi. 2006’dan bu yana görevi sürdüren İsmail Tezcan önderliğindeki MHP, ilçe binasında yeni başkanını seçti. 9 gündem maddesinin görüşüldüğü kongre sakin geçti.
MHP Bursa Milletveki Necati Özensoy ile İl Başkanı Arif Demirören’in yanı sıra Nilüfer, İnegöl, Mustafakemalpaşa ilçe başkanları ve çok sayılı partili kongrede yer aldı.
Açılış konuşmasını yapan eski İlçe Başkanı İsmail Tezcan, yeni yönetime başarı dilerken, her zaman desteğini sürdüreceğini belirtti. Tezcan, 3 yıl boyunca kendilerinin yanında olan partililere de teşekkür etmeyi unutmadı.
Tezcan’ın ardından Bursa Milletvekili Necati Özensoy, MHP’nin emin adımlarla tek başına iktidara yürüdüğünü söyledi. Yapılan kongrenin Karacabey’e hayırlı olmasını dileyen Özensoy, “MHP iktidara koşuyor. Ülke genelinde son yerel seçimlerde gösterdiğimiz yükseliş ortadadır. Karacabey tarihinde de MHP oy patlaması yapmıştır. Umut ediyorum ki önümüzdeki genel seçimlerde MHP halkın takdiri ile iktidar olacaktır” dedi.
Tek liste ile seçime giren Ayhan Tayfur oyların tamamını aldı. 360 üyesi bulunan MHP’de 65 kişinin oy kullanılması dikkat çekti. MHP’nin yeni İlçe Başkanı Ayhan Tayfur, 29 Mart’taki seçimlerde iyi bir çıkış yakaladıklarına işaret ederken, bu başarı ile yetinmeyeceklerini ve hedefi yükselteceklerini sözlerine ekledi.
Kongre sonunda İl Başkanı Arif Demirören, 3 yıldır verdiği hizmetlerden dolayı eski İlçe Başkanı İsmail Tezcan’ı plaketle onurlandırdı.
Ayhan Tayfur Başkanlığındaki MHP yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Nuray Taşdan, Kani Bereket, Sezgin Can, Elvan Oduncu, Hakan Ege, Mümin Koçan, Ramazan Güzelyurt, Oğuz Karakoyun, Adnan Özcan, Ertuğrul Zengin, Halit Bakkal, Osman Çalışkan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.