Matlı, Turgutlu’da parlıyor!

Matlı, Turgutlu’da parlıyor!
Karacabey Matlı Yem San. ve Tic. A.Ş., Türkiye’nin en büyük kapasiteli ve en gelişmiş yeni yem fabrikasını bugün hizmete açıyor.
Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki açılış saat 12.00’de yapılacak. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Tarım ve Köy İşleri Bakanı Dr. Mehmet Mehdi Eker’in de yer alacağı açılış törenine tüm Karacabeyliler davet edildi.
Karacabey’in gururu markası Matlı Yem, 1988 yılından bu yana sürekli gelişerek ulusal hayvancılığın yükselmesine önemli katkı sağladı. Turgutlu’daki 18 milyon TL’ye malolan fabrika, 31 bin 500 metre kare alan üzerine kurulu ve son teknolojiyle donatıldı.
Avrupa’nın en büyük yem üretim tesisi unvanını alacak olan fabrika, günde 2 bin ton yem üretecek ve 100 ton/saat kapasite ile çalışacak.
Özer ve Önder Matlı kardeşler, sahibi oldukları Matlı Yem’i her geçen gün yükselterek, Türkiye’nin saygın işletmeleri arasına koydular. “Gıda – Tarım – Hayvancılık” dalında ise “Hızlı Balık” ödülüne layık görülen Matlı Yem, son 12 yılda Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşları arasında 449. sırada yer almayı başararak, Türkiye’nin lider yem üreticisi oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.