Kaymakam Balaban: “Görevinizi eksiksiz ve tarafsız yapın!”

Kaymakam Balaban: “Görevinizi eksiksiz ve tarafsız yapın!”
Karacabey’de 29 Mart seçimlerinin ardından 64 köy muhtarı, 21 mahalle muhtarı ve İl Genel Meclisi Üyeleri ilk kez Borsa’da gerçekleşen tanışma toplantısında bir araya geldi.
Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda 64 köy muhtarı, 21 mahalle muhtarı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve daire amirlerine seslenen Kaymakam Dursun Balaban, muhtarların her konuda çekinmeden kendisine ulaşmasını istedi. Balaban, özellikle köy muhtarlarının yaşanan afet, kaza ve her türlü olayda kendisine bilgi vermesini istedi. Önümüzdeki yıllarda çok güzel hizmetlerin gerçekleşeceğini belirten Balaban, uyum içinde çalışılabilmesi için daire amirlerinin kendilerine her konuda bilgilendireceğini ifade etti.
Balaban, köylerde yaşanan elektrik ve su arızalarının belirtilen zamanda giderilmemesi halinde kendisine bilgi verilmesini isteyerek, hiç bir vatandaşın bu hizmetleri almamasını kabul etmeyeceğini vurguladı. Balaban, seçimin geride kaldığını ve şimdi hizmet döneminin başladığını söyleyerek, muhtarların tarafsız ve adil davranması konusunda uyarıda bulundu.
Ayrıca, toplantıda daire amirlerinin kendi konularında muhtarları seminerlerle bilgilendirilmesi planlandı.
Kaymakam Balaban, toplantının sonlarında Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin bu gün saat 10:00’da, Borsa’da gerçekleşecek genel kuruluna muhtarlar ve İl Genel Meclisi Üyeleri’nin eksiksiz katılmasını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.