Karar vericiler için üçüncü göz

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTOS) “Karar vericiler için üçüncü göz” seminerine ev sahipliği yapacak.

2 Aralık 2013 tarihinde saat 19.30'da KTSO konferans salonundaki seminerde, Uludağ Üniversitesi Ekonometri Bölümü İstatistik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Işığıçok, küçük ama etkili yollar gösterecek.

KTSO 5. Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Tuna ve Başkan Yardımcısı Gökhan Bilir, seminer ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Karacabeyli vatandaşlarımıza katkı sağlamak amacıyla bir dizi eğitim çalışmaları yürütüyoruz. Bunlar kişisel gelişim, mesleki yeterlilik ve genel ihtiyaçlar konusundaki eğitimler olacak. 02 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 19.30'da düzenleyeceğimiz seminerde Prof. Dr. Erkan Işığıçok, gerek iş, gerekse sosyal hayatımız için bizlere küçük ama etkili yollar gösterecek. Tüm üyelerimizi ve Karacabeyli hemşerilerimizi eğitim programımıza davet ediyoruz” dedi.

Prof. Dr. Erkan Işığıçok seminerinde, “Sandviç yöntemiyle üçüncü göz”, “Neden üçüncü göz?”, “Rekabet üstünlüğü sağlamada istatistik”, “Karlar ve karlar erirse ne olur?”, “1. göz: İstatistik okur-yazarlığı”, “2. göz: İstatistiksel düşünme”, “3. göze hazırlık: İstatistiğin gerekliliği”, “Erkan Hoca'dan 3. göz operasyonu”, “Hedef belirlemede tek göz yaklaşımı”, “Ölçemediğinizi yönetemezsiniz”, “Verileri özetleyin”, “Geleceği tahmin mi kehanet mi?”, “Muhteşem ikili: Pareto ve normal eğri”, “Modern yönetim yaklaşımları”, “Olmuş meyveler ve buz dağı”, “3. göz ile beklenen kalıcı sonuçlar”, “Dünden yavaş olan firmalar”, “Uçmaya hazır mısınız?”, “Kör gözüne parmağım” istatistik konularını işleyecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.