“Karacabey’in tohumculuk potansiyeli dikkat çekiyor”

Bandırma Ticaret Borsası’ndan Başkan Özkan’a ziyaret

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni göreve seçilen Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan ve yönetim kurulunu ağırladı. Gerçekleşen ziyarette, Karacabey ve Bandırma’nın tarımsal alandaki değerleri istişare edilirken, özellikle Karacabey’in tohumculuk faaliyetleriyle ilgili son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlar ve potansiyel gündeme getirildi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni göreve seçilen Bandırma Ticaret Odası Başkanı Can Ata Tan ve yönetim kurulunu makamında ağırladı.

Gerçekleşen görüşmede, her iki ilçenin fidancılık ve tohumculuk üzerine potansiyeli ve yeni çalışmalar masaya yatırıldı.

Tohumculuk sektöründeki potansiyel görüşüldü

Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Yeni göreve seçilen dostumuz, arkadaşımız Sayın Can Ata Tan ve değerli yönetim kurulunu mutlulukla ağırladık. Kendisinin fidancılık, fide anlamında çalışmaları vardı. Bu konularda, Karacabey’in potansiyeli ve son yıllarda tohumculuk sektörünün Karacabey’i tercih edip yaptığı yeni ve büyük yatırımları da değerlendirme imkânı bulduk. İlçemizdeki Fidan Fide Test Merkezini de ziyarete gidecekler ve çalışmalarla ilgili bilgi alacaklar. Genel olarak bu konularda istişarelerde bulunmak, her iki ilçemiz ve hatta bölgemiz için verimli oldu. Belki ileride tarım ve hayvancılıkla ilgili iş birliği imkanı da olacaktır. Bildiğiniz gibi Karacabey’de son yıllarda 3 uluslararası firma tohum ve tohumculuk üzerine ciddi bir yatırım yaptı. Kendisi de tohum sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın yöneticisi olması hasebiyle, ilçemizdeki mevcut potansiyelle yakından ilgilendi. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.