Başkan Özkan’dan Bursa Ticaret Borsası’na ‘hayırlı olsun’ ziyareti

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilerek güven tazeleyen Özer Matlı’ya ziyaret gerçekleştirdi.

• Gerçekleşen görüşmede Özkan, Bursa Ticaret Borsası adına yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunurken, Gıda OSB uygulamasıyla ilgili de istişarelerde bulundu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde Bursa Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Başkan Özkan, ekim ayında gerçekleştirilen seçimlerde Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Bursa TB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı’ya, Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve Yönetim Kuruluna ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Önemli katkılar sağlayacaktır

Ziyarette Özkan, bir yandan yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunurken, bir yandan da Gıda OSB uygulamasıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Özkan, seçimlerin ardından yoluna güçlenerek devam eden Bursa Ticaret Borsası’nın yeni dönemde de Bursa’nın her alanda çok daha iyi noktalara ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına dair inancını paylaştı.

Gerçekleşen görüşmede, Bursa’nın tarım ve sanayi altyapısı ile ülke ekonomisinde çok güçlü bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Ali Özkan, sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlama noktasında gıda alanında üretim yapan KOBİ’lerin önemli olduğuna vurgu yaptı.

Tüm Türkiye’ye örnek olacak bir dönüşüm

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı da Avrupa Yeşil Mutabakatı çerçevesinde karbon sıfır odaklı planlanan, kaynakların verimli şekilde kullanılacağı, sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlayacak Gıda OSB uygulamasının, Türkiye’de örnek bir dönüşüm olacağına vurgu yaptı.

Matlı, “Bursa Büyükşehir Belediyesi`nin önderliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, ülkemize gıda, tarım ve hayvancılık alanında örnek bir iş modeli ortaya koyarak şehrimizin bu ihtiyacını çözmüş olacağız. Sürdürülebilir bir gelecek adına çok değerli bir yapı bu. Şehrimize katma değerli projeler kazandırmak için çalışmalarımız aynı kararlılıkla devam edecek” ifadelerini kullandı.

#

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.