Karacabey’e yeni bir soluk!

Tasarımı ve hizmet kalitesi ile ilçede kafecilik anlayışına yeni bir soluk getirmesi beklenen Kahve 6 Cafe Bistro, Atatürk Kent Meydanı’nda dün yoğun katılımla açıldı.
14 Eylül Karacabey’in Kurtuluş Günü’nde hizmete giren Kahve 6’nın açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Belediye Başkanı Ali Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, siyasi partilerin ilçe başkan ve temsilcileri, protokol mensupları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kahve 6 Cafe Bistro’nun açılış kurdelesi de İşletme Müdürü Adem Bektaş ve ilçe protokolü tarafından kesildi.
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden Bektaş ailesinin yaklaşık 4,5 aydır yoğun tempolu çalışmalarıyla Karacabey’e kazandırdığı Kahve 6’nın eşsiz lezzetleriyle ve mekanıyla sosyal anlamda ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.
İşletme Müdürü ve aynı zamanda Karacabey’in Güreş Ağası olan Adem Bektaş açılış konuşmasında, Karacabey’e yakışır elit bir mekan yaptıklarını söyledi. Bektaş, 650 metrekare kapalı alanda hizmet verecek olan Kahve 6’da soğuk-sıcak içecekler, aperatif yiyecekler, serpme kahvaltı ve tatlı çeşitleriyle iddialı olduklarını söyledi. Bektaş, “Her yaştan insana dinlenme, eğlenme, hoşçavakit geçirmek için nezih bir ortamımızda, tertemiz bir işyeri olarak tamamen hijyenik şartlarda hazırlanan her türlü çeşitden yiyecek ve içecek ikramlarımıza ve güleryüzlü personelimizle Karacabeyli vatandaşlarımıza hizmet edecek olmamızdan dolayı gurur duyuyoruz” dedi.
İlçede özellikle sosyal yaşamdaki önemli bir ihtiyacın giderileceğini vurgulayan Bektaş, dün hizmete giren Kahve 6’nın açılışına yoğun ilgi gösteren tüm Karacabeyliler’e de teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.