“Eğitim en büyük önceliğimiz”

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe merkezi ve kırsalda yer alan okullara belediyenin sunduğu; altyapı düzenlemesi, tadilat, onarım, bahçe ve çevre düzenlemesi, parmaklık, ihata duvarı, tel örgü, boya-badana ve benzer çalışmaların tamamlandığını belirterek, belediye tarafından yürütülen hummalı çalışmalar ile ilçedeki tüm okulların, 2017-2018 dönemi için hazır hale getirildiğini kaydetti.

Karacabey Belediyesi’nin, ilçedeki merkez ve kırsalda yer alan tüm eğitim kurumlarına verdiği destek, öğrenci ve velilerden de tam not alırken, belediye tarafından yürütülen hummalı çalışmalar ile tüm okulların, 2017-2018 dönemi için hazır hale getirildiği belirtildi.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe merkezi ve kırsal yer alan okullara belediyenin sunduğu; altyapı düzenlemesi, tadilat, onarım, bahçe ve çevre düzenlemesi, parmaklık, ihata duvarı, tel örgü, boya-badana ve benzer çalışmaların tamamlandığını söyledi.
“Eğitim En Büyük Önceliğimiz”
Başkan Ali Özkan, eğitime yapılan yatırımın ülke geleceğine yapılan en güzel yatırım olduğuna dikkat çekerek, “Eğitim en büyük önceliğimizdir. En büyük yatırım, eğitime yapılan yatırımdır. En güzel hizmet, öğrenci ve okula yapılan hizmettir. Eğitime yönelik altyapı çalışmalarının yanı sıra, kültürel ve sosyal faaliyetlere sunduğumuz katkı ile eğitim kurumlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
“Belediyenin verdiği destekler takdir edilecek düzeyde”
Öte yandan, tüm ilçe genelindeki ilk ve orta dereceli okullara yönelik, belediyenin sunduğu katkılarından dolayı duyduğu memnuniyetin altını çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de tüm veliler adına, Başkan Ali Özkan’a teşekkürlerini sundu.
Dingin, “Devletimizin eğitim-öğretime sunduğu büyük yatırım ve imkânların yanı sıra, belediyemizin de eğitime verdiği desteği, her zaman tüm çalışmalarımızda yakinen hissediyoruz. Okullarımızın fiziksel yapısına yönelik destekler, Engelli ve Özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerin taşınması, Endüstri Meslek Lisesi Atelyesinin yenilenmesi, Okullara hizmetli tahsisi gibi hizmetler ile birlikte tüm sosyal-kültürel ve resmi etkinliklerde de belediyemizin bizim yanımızda olmasından gurur duyuyor ve tüm öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz adına belediyemize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.