Karacabey MYO’da mutlu son

Karacabey MYO’da mutlu son
Karacabey Meslek Yüksek Okulu 11. dönem mezunları mezuniyet töreni ile 2006-2007 eğitim öğretim yılını noktaladılar. Dün okul bahçesinde yapılan mezuniyet töreni, Karacabey Meslek Yüksek Okulu öğrencileri adına Erman Rahmi Tan’ın yaptığı konuşmayla başladı.
Tan, “Bu gün burada öğrencilik hayatımıza veda etmek için toplandık. Burada sevinçli ve üzüntülü günlerimizi birlikte yaşadık. Bizlerin burada olmasında emeği olan velilerimize seslenmek istiyorum. Sürekli yanımızda oldunuz. Verdiğiniz destekler hiçbir zaman unutulmaz. Geniş bir pencereden dünyaya bakmamızı sağlayan, düşüncelerimize şekil veren hocalarımıza hepinizin adına gönül dolusu teşekkür ederim” dedi.
Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Avinç “1995 yılında hizmete başlayan okulumuz 11. dönem mezunlarını veriyor. Veliler evlatlarınızı bize teslim ettiniz, bizde ülkemiz için onları hazırlamaya çalıştık. Öğrencilere düşen en önemli görev Atatürk devrimlerine yürekten bağlı, düşünen ve üreten bireyler olmalarıdır. Hepinizin bu kurumdan aldığı birikimle başarılı olacağına inanıyorum” dedi.
Yüksek Okul’a sürekli destek olan Sütaş’a bir kez daha teşekkür eden Avinç, Sütaş’ın yaptırdığı öğrenci yurduna Uludağ Üniversitesi Senatosu tarafından Sadık Yılmaz Yerleşkesi adı verildiğini söyledi.
Rektör Danışmanı Hasan Ertürk ise, “MYO’larına 200 bin öğrenci yerleştiriliyor. Bu başarıyı elde eden ve şu an mezuniyet töreninde bir araya geldiğimiz öğrencilerin uzun bir maratonu tamamladılar. Bu mutlu günde aranızda olmaktan gurur duyurum” diyerek sözlerini bitirdi.
Mezuniyet töreni Yüksek Okul Modern dans gurubunun yaptığı gösterilerle sürdü. Konukları mest eden dans grubu büyük alkış aldı.
Yüksek Okuldan dereceyle mezun olan Okul 1.’si Çağdaş Özçetin, 2. Zeynep Tuti ve 3. Duygu Yaşar’a hediyelerini Kaymakam Dursun Balaban verdi. Yüksel Okul öğrencileri, mezuniyetin simgesi haline gelen havaya kep atmayla vedalaşmayı noktaladı.



 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.