Karacabey için omuz omuza

Karacabey için omuz omuza
Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Ekrem İşcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Ergün Koç ve Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen ile Gölecik Grubu İçme Suyu Birliği’nin yeni Başkanı Cemal Erdem’i ziyaret ederek başarı diledi.
Ziyaretlerde, Borsa Başkanı Ekrem İşcan’ın yanı sıra, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bertan, Meclis Başkanı Doğan Orhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Durmaz, Celali Kavaz ve Vahap Aka da hazır bulundu.
İlk olarak Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen’i ziyaret eden Ticaret Borsası heyeti, yeniden güven tazeleyen Özseçen’i kutlayarak başarı dileklerinde bulundular. Kurumlar olarak birliktelik içinde olmaları gerektiğini belirten OKSB Başkanı Sami Özseçen, “Ümit ediyorum ki, anlaşmazlıklar olmadan görevimizi en iyi şekilde yaparız. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Daha sonra Gölecik Grubu İçme Suyu Birliği’nin çiçeği burnunda Başkanı Cemal Erdem’le bir araya gelen Borsa heyeti, yeni görevinde başarı diledi. Yönetimiyle birlikte bu görevi en iyi şekilde yapacaklarını belirten Cemal Erdem, Borsa yetkililerine teşekkür etti.
Son olarak Borsa heyeti, Belediye Başkanı Ergün Koç’a konuk oldu. Koç’un yoğun programı nedeniyle ziyaret edemediklerini belirten İşcan ve yönetim kurulu üyeleri, Karacabey için her türlü hizmeti yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.
Borsa temsilcilerine teşekkür eden Başkan Koç, yeni dönemdeki projeleri hakkında bilgiler verdi. Koç, Karacabey’e hizmet adına birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirterek, “Biz her zaman Karacabey için hayırlı işler yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.