Koç: “Anneler her gün hatırlanmalı”

Koç: “Anneler her gün hatırlanmalı”
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin “Anneler Günü”nü kutladı.
Anneler Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, annelerin hayatın her alanındaki etkinliklerinin yanı sıra, annelik sorumluluğunu da fedakârca yerine getirdiğini belirten Ergün Koç, “Dünyada bir annenin yavrularına gösterdiği şefkat ve merhameti, karşılıksız sevgiyi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulabilmek mümkün değildir. Yılmadan, sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı kuşakların yetiştirilmesinde büyük bir görev üstlenen annelerimize ne kadar minnettar olsak azdır. Şefkatli annelerimize karşı olan borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Özveri ve sabırla en yüce görevi yerine getiren her biri yücelik sembolü annelerimiz karşısında saygıyla eğiliyorum. Siz Annelerimiz, geleceğe yön verecek sağlıklı bireylerin yetişmesinde yüce bir mesuliyeti üstlenmektesiniz. Bu sebeple, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla sevgiyle selamlıyorum” dedi.
Başkan Koç, annelerin yılda sadece bir gün hatırlanarak sevgi göstermenin yerine her günün “Anneler Günü” olduğu düşünülerek ona göre davranılması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Eren, “Anneler dünyanın en güzel varlıklarıdır”
Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı ve Yerel Gündem 21 Sekreteri Meral Eren, her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.
“Anneler dünyanın en güzel varlıklarıdır” diyen Başkan Yardımcısı Eren, anneliğin; sonsuza dek süren sevgiye ve fedakârlığa dayanan, dünyadaki hiçbir şeyle ölçülemeyecek ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak kadar yüce bir duygu olduğunu söyledi.
Meral Eren, “Anneler, dünyanın en güzel varlıklarıdır. Bizleri her türlü cefaya katlanarak yetiştiren ve bizler için her şeyin en mükemmelini isteyen annelerimizin değerini bilmeliyiz. Annelerimizi sevindirmek, onları ne kadar sevip değer verdiğimizi söylemek için özel günlere de gereksinim duymamalıyız. Anneler büyük cefalar çekerek, büyük fedakârlıklar göstererek, canından çok sevdiği evlatlarını belli bir konuma getirmek, yetiştirmek için çaba gösteriyorlar. Kendileri yemiyor yediriyor, giymiyor giydiriyor, içmiyor içiriyor. Hepsi birer Melek olduğuna inandığımız tüm annelerin, bu güzel gününü kutluyor, anneler gününün bir güne sığdırılmamasının gerektiğini ve her günün anneler günü olduğu bilinciyle, annelerimize saygı, sevgi göstermek zorunda olduğumuzu bir kez daha yineliyor tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.