İyi diyen yalan söyler!

İyi diyen yalan söyler!
Üretmeden tüketimin olamayacağına dikkat çeken Demirel, “Türkiye tarım ülkesi olmasına karşın, insanlarımız mutsuz. Köylünün yüzü gülmeden, Türkiye kalkınamaz. Tarım Bakanı nerelerde olmalıdır? Makamında oturmak yerine, köyleri, tarlaları, hayvan ahırlarını dolaşması gerekmez mi? Çiftçiyi borç batağına düşürdüler. Atatürk’ün dediği gibi, ‘Köylü Milletin Efendisidir’ kavramı sona ermiştir. Kendi çiftçisine sahip çıkmayan bir iktidara 29 Mart’ta kırmızı kart gösterilmelidir” dedi.
Sıkıntılarının büyük olduğunu belirten köylüler, AK Parti’nin kendilerini çok üzdüğünü söylediler. Çiftçilik ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini savunan köy halkı, “Köylerimizde insan kalmadı. Çiftçilikten umudunu kesen insanlarımız, buralardan göç etmeye başladılar. Köleden farkımız yok. Bu seçimlerde hükümete kırmızı kart çıkartacağız” diye konuştular.
Sazlıca-Tophisar Köyü arasındaki 22 kilometrelik yolların bozuk olmasını eleştiren köylüler, “Geçen akşam Sultaniye Köyü’ne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik geldi. Yollarımızın acil olarak sıcak asfaltlanacağı yönünde söz verdi. Sizden ricamız, bunun takipçisi olmanızdır. Yollarımızın en kısa sürede yapılmasını isrtiyoruz” diye dert yandılar.
CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel ise, tarım konusunda Meclise en çok soru önergesi veren milletvekili olduğuna değinerek, Sazlıca ile Tophisar köyleri arasındaki yolların asfaltlanması sorunun takipçisi olacağına söz verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.