İstiklal göz kamaştırıyor!

İstiklal göz kamaştırıyor!
Karacabey İstiklal İlköğretim Okulu, iki projeyle katıldığı Bursa’daki “Bilim Şenliği”nin ilgi odağı oldu.
Bilim Şenliği’nde yer alan 100 proje içinde en çok beğenilenler arasında giren İstiklal İlköğretim Okulu, dikkatleri üzerine çekti.
İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bilim Şenliği’ndeki tüm projeleri tek tek incelerken, İstiklal İlköğretim Okulu öğrencilerinin çalışmalarına hayran kaldı.
Gülsar, “İçinde bulunduğumuz bilgi ve teknoloji çağında, doğal olarak insanların sahip olduğu eğitim niteliği, o ülkenin gelişmişlik düzeyini belirleyen ölçüsü olmaktadır” dedi.
Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sevtap Öner rehberliğinde, Kübra Atış ve Nilay Ersöz isimli öğrencilerin hazırladıkları “Solucanların Hayatımızdaki Yeri” ile Selin Eraslan ve İrem Gençoğlu’nun “Her Eve Bir Baraj” konulu projeleri takdir topladı.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’la birlikte projeleri inceledikleri sırada Karacabey’in eğitimde yükselen bir değer olduğunu belirterek, İstiklal İlköğretim Okulu’na övgüler yağdırdı. İstiklal’in fiziki yapısı, araç-gereç zenginliği ile her geçen yıl artan başarı grafiğine değinen Ünal, “Okulun çevresi çamur ve bataklıktı. Ancak şimdi gözle görülür olumlu değişiklikler yapıldı. Bu değişikliklerin başarıyla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. İstiklal İlköğretim, kendinden söz ettirmeye devam edecek. Başarının mimarı Okul Müdürü İsmet Turnalı’yı kutluyorum” diye konuştu.
Okul Müdürü İsmet Turnalı, öğrencilerin projeleri Karacabey’in yapısına göre hazırladıklarını söyledi. Öğrencilerine her türlü olanağı sunmaya çalıştıklarına değinen Turnalı, başarı arttıkça öğrenciler arasındaki yarışın da hızlandığına dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.