KAR-DER’den anlamlı kampanya!

KAR-DER’den anlamlı kampanya!
Karacabey Devlet Hastanesi’nde Emar, Tomografi ve Kemik Ölçüm Cihazlarının eksikliğine Karacabeyliler Derneği (KAR-DER) el attı.
Vatandaşların yoğun tepkisine yol açan içler acısı durum nedeniyle kampanya başlatan KAR-DER yöneticileri, acil ihtiyaç gerektiren cihazlardan birini Devlet Hastanesi’ne kazandırmak için girişimlere başladı.
Önceki akşam yapılan kongre sonunda yeniden başkanlığa getirilen Ersel Yılmaz önderliğindeki yeni yönetim kurulu, Başkan Yardımcısı Zafer Peker, Sayman Saim Çağan, etkin üyeler; Ayhan Uzer, Erkan Kendir, İlyas Ordu ve Tuncay Oruç, Emar, Tomografi yada Kemik Ölçüm cihazından birini Hastanemize kazandırmak için kolları sıvadı.
KAR-DER’in kongresinde Denetleme Kurulu Başkanlığı’na getirilen Belediye Başkanı Ergün Koç’un önerisiyle gündeme gelen kampanyaya büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor.
Denetleme Kurulu’nda, Koç’la birlikte görev alan Semih Uzunoğlu, Mustafa Gül, Sinan Uzer ve Mümin Cankılıç, Hastanede uzun yıllar eksikliği hissedilen Emar, Tomografi ve Kemik Ölçüm Cihazı alınması konusunda Yönetim Kurulu’nun yanında olduklarını duyurdu.
İlk iş olarak Karacabeylilerin sağlık sorunlarına eğilen Ersel Yılmaz ile Ergün Koç önderliğindeki KAR-DER yöneticileri, başlattıkları kampanya ile takdir topladı.
KAR-DER yöneticilerinin konuyla ilgili ziyaret ettikleri Sağlık Grup Başkanı Mehmet Erdem, kampanyaya sonuna kadar destek vereceklerini kaydetti. Yarın ki Vakıflar Toplantısı’nda konuyu bir daha görüşeceklerine işaret eden Erdem, gereksinim duyulan cihazlardan birinin Devlet Hastanesi’ne kazandırılacağını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.