İşte Tarfaş, işte ‘Şampiyon’

İşte Tarfaş, işte ‘Şampiyon’
Karacabey Sütaş’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği “5. Kemal Şener Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın en büyüğü Tarfaş Damızlıkgücü oldu.
Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb.Galip Erbil, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar ile İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer’in yanı sıra çok sayıda Sütaş personelinin katıldığı final karşılaşmaları nefesleri kesti.
İlk olarak turnuvanın üçüncüsünü belirleyecek maçta Kaymaklı Saint German, Planlamagücü’nü 9-4 yenerek dereceye girdi. Kaymaklı Saint German’in forveti Olcay Çakır, fileleri 15 kez sarsarak gol kralı oldu.
Turnuvanın finali ise tam anlamıyla kıran kırana geçti. Tarfaş Damızlıkgücü ile Ayraniç’in kozlarını paylaştığı final maçının son dakikaları büyük bir heyecana sahne oldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte rakibini 2-1 yenmeyi başaran Tarfaş Damızlıkgücü şampiyonluğunu ilan etti.
Geçen yılın 3.sü Tarfaş Damızlıkgücü, bu kez şampiyon olurken, düzenlenen ödül töreni görkemliydi. Sunumunu İç Hizmetler Yöneticisi Yaşar Kaya’nın yaptığı ödül töreninde konuşan Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, turnuvadaki tüm takımları centilmence mücadelelerinden dolayı kutladı. Amaçlarının Sütaş ailesindeki dostluk ve kardeşliği sağlamlaştırmak olduğunu dile getiren Taşer, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
İlk olarak Tarfaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Uzmanı Zafer Ertugal, turnuvayı düzenleyen Tertip Komitesi adına plaketi Çoşkun Kökten’e sundu. Tarfaş Damızlık Süt Sığırcılığı İşletmeleri Müdürü Önder Yeğinboy, Tertip Komitesine Başkanlık eden İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, turnuvada verdiği yerinde kararlarla güzel maçlar yöneten Hakem Şaban Çolak’ı plaketle onurlandırdı.
Tarfaş İş Geliştirme Müdürü Yusuf Burucu, gol kralı Olcay Çakır’a ödülünü verirken, Sütaş Üretim Müdürü Şefik Etçi, en centilmen takım ünvanını alan Atölye’ye, Tarfaş Eğitim Merkezi Müdürü Mecit Özdemir de, turnuva üçüncü Kaymaklı Saint German’e kupalarını takdim etti.
Nefesleri kesen finali 2-1 kaybederek ikincilikle yetinen Ayraniç ise kupasını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar’ın elinden aldı.
Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb.Galip Erbil, turnuvanın en büyüğü olan Tarfaş Damızlıkgücü’ne kupası verdiği sırada yaşanan coşku ise görülmeye değerdi. Şampiyonluğu doyasıya kutlayan Tarfaş’lı futbolcu ve teknik ekibin haklı sevinci tam anlamıyla muhteşemdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.